• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki kız cocuğu yetim kaldı...

ford1210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
2
0
86
42
Kocaeli
Selamlar kız kardeşim yakalandığı böbrek kanseri hastalığı sebebiyle 27 aralık günü vefat etti.Ve geride iki tane bekar 20 ve 25 yaşlarında kız cocukları kaldı.Babaları hiç bir zaman evine ve çocuklarına iyi bir baba olmadı çok zamanda eve gelmedi.Yaşamları soğukta ve yoklukta gecti.Üç dört yıl öncede babaları ile anneleri ayrıldılar.Şu an onlara Annem bakıyor.Ben asgari ücret ile çalışmaktayım.Ve inanın cenaze toprağa defnedileli bir hafta olmadı evlerinde bir lokma yiyecek yok.Durumları hüzün ve iç acıtıcı ve sürekli ağlıyorlar.Umarım hassas insanlar duyarsız kalmıycaktır.Ben acık adres ve telefonlarınıda verebilirim saygılarımla...

cnm çalışmıyorlar mı 20 ve 25 yaşındalar diyorsun allah sabır versin kardeşinizin mekanı cennet olsun ama ne gibi bir yardım istiyorsunuz biraz açabilirmisiniz iş para kıyafet gıda ne tür allah yar ve yardımcınız olsun.........

Konuya cevap veren iki kardeşede tşkr ederim.10 bin nufuslu bir ilçede (küçük) yaşıyoruz.Büyük şehirlerdeki imkanlarla buranın imkanlarını karıştırmamak gerek.Keza anneleri vefat etmeden başlamıştık iş aramaya bir sonuç cıkartamadık.Çalışıyor olsalar inanın bu yazıyı yazmazdım en azından evlerine bir lokma ekmek girse...Ne diyeceğimi inanın bilmiyorum yada ne denir? hassasiyetiniz için teşekkür ederim.Yardım talep etme yazımı bile çekinerek yazdım.İlk yorumu yapan ve ne gibi bir yardım talep ediyorsun? diyen arkadasada teşekkür ederim.Aslına bakarsanız evlerinde yakıcak kömürleri bile yok desem yalan olmaz..saygılarımla

Yardım kampanyaları/talepleriyle ilgili yasal düzenlemeler ve yaptırımlar sebebiyle kurallarımız gereği sitemizde bu tür yardım topikleri açılması yasaktır.
Malesef konunuzu yorumlara kapatmak zorundayım.

Back