Iki kişi arasında kalıp seçim yapamama ne zor durumdur akıl danışmak istiyorum. .

Nasıl yani ya
şu an beklemede mi ikisi de
nasıl oyaliyorsun senin seçim yapmani mi bekliyorlar

Iki kisi arasinda kaliyorsaniz her zaman ikinciyi secin cunku birinciyi gercekten sevseydiniz ikinci diye bir secenek olmazdi demis johnny depp abimiz :)

aynen ol eger ilki cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevseydin 2 ciye bakmazdın söyleki asık olunca insan kör oluyor sen iyiki uyanmıs anlamıssın herkez kendi kültürüyle evlenmeliii

istersen aşkından ucuyor ol, evlenip cicim vakitleri gecip biraz durulunca o farklar bi göze çarpar ki.. kültür çatışması cok zor evlilikte.. ustune bir de ailesi istemiyormus..
digerini de sevdigini sanmıyorum, sevsen kafan karısmazdı diye düşünüyorum..
ikisiyle de olmaz bence şu an..
haa bi de, sevgilin varken diğer velet ne iş?

hele bir soluklan yahu..
Bence şu an ikisine de mesafeli olup bir kendini dinle.Çünkü şu anki psikolojini hiç sağlıklı görmedim.Hangisini seçsen aklın berikinde kalacak gibi..
Oturup düşün,herşeyi değerlendir.Kimi seviyorsun sen?Kalbinde hangisi var? Hangisini düşününce daha çok sevdiğini,sevildiğini en önemlis değer gördüğünü düşünüyorsun?Belki ikisi de sana göre değil?..
Bunlara tam ve net cevaplar verdiğin gün kendi kararını alabileceksin zaten.Acele etme.

Ikisini de al boylece aklinda kalmis olmaz. Hem ne demisler, aklimda duracagina cebimde dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…