• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kez bebegimi kaybettim..

ilkay82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
17
0
36
42
İsviçre
Merhaba, ben 2 kez bebegimi kaybettim. Yurtdisinda yasiyorum ve herhangi bir arastirma yapmiyorlar henüz. Sadece kendi arastirmalarima dayanarak tiroid bezlerime ve kanima baktirdim. Carsambe günü de kamerayla rahimimi inceleyecekler. Ilk bebegimi 8 haftalik, 2. bebegimi de 10 haftalikken kaybettim. Kan pihtilasmasi olmasindan süpheleniyorum ancak bunun testini suan yapmiyorlar. Ben kendim her gün bir adet bebe aspirini alabilirmiyim. Bunun bir sakincasi olurmu merak ediyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

merhaba geçmiş olsun öncelikle. aspirin kullanabilirsiniz bir sakıncası olmaz. detaylı araştırmalar için türkiyeye geldiğinizde kliniğimize uğrayabilirsiniz. sizin gibi çok sayıda yurtdışında yaşayan hastamız yaz tatilinde bize gelmekte. sevgiler bol şans.

Merhaba, ben 2 kez bebegimi kaybettim. Yurtdisinda yasiyorum ve herhangi bir arastirma yapmiyorlar henüz. Sadece kendi arastirmalarima dayanarak tiroid bezlerime ve kanima baktirdim. Carsambe günü de kamerayla rahimimi inceleyecekler. Ilk bebegimi 8 haftalik, 2. bebegimi de 10 haftalikken kaybettim. Kan pihtilasmasi olmasindan süpheleniyorum ancak bunun testini suan yapmiyorlar. Ben kendim her gün bir adet bebe aspirini alabilirmiyim. Bunun bir sakincasi olurmu merak ediyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

ilk dememede dusuk yaptım almanyada yasıyorum 2. Denemeye korkuyorum tutmazda bıterım dıye sızce tutma sansım yıne varmı

Back