Iki kese

Bkrsrpylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
10
0
41
Merhaba arkadaşlar 5.5 hafyltalik hamileyim doktora gittim karından ultrasonla baktı d9ktor iki kese gördü ama bir diğer taraftan da bak8nca bir kese gorundu sizce ikiz olma 8htumali olabilir mi 10 gün sonra tekrar gidicem ama sabirsizlaniyorum

Merhaba arkadaşlar 5.5 hafyltalik hamileyim doktora gittim karından ultrasonla baktı d9ktor iki kese gördü ama bir diğer taraftan da bak8nca bir kese gorundu sizce ikiz olma 8htumali olabilir mi 10 gün sonra tekrar gidicem ama sabirsizlaniyorum
Bhcg kaçtı cnm

canım bende de aynısı olmuştu ..
senin gibi erken haftada gittiğimde iki kese görüp kesin ikizlere hamilesin tanısını koymuştu..
10 gün sonra gittiğimde kesenin biri kaybolmuş tek kese var dedi ve tek bebeğe hamile olduğum anlaşıldı.

Bende ikiz annesiyim, regl günümden 1 gün sonra beta 480 lerde çıkmıştı ama betahcg nin ikiz olup olmadığını anlamakta pek etkisi yok bence.. erken döllenme olmuşsa beta yüksek, geç döllenme olmuşsa beta düşük çıkabilir. 6. Haftamda vajinal muayene ile iki kalp atışınıda duyup onaylamıştı doktorum. Ya vajinal muayene olun yada 10 gün daha sabredin..

betayla hiç ilgisi yok benim 18.000 lerdeydi ilk kanımı aldırınca tek di. geç yada erken döllenmeyle alakalı bence o yükseklik.

X