iki kese ve dusen beta hcg degeri.. bi bakin kizlar...

Renitsa

Minnacık Sevdacık
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
1.514
127
123
Merhaba bayanlar.. su an ne hissedecegimi inanin bilmiyorum..
Cuma gunune kadar gayet saglikli ilerleyen bi gebeliğim vardi
Kisaca anlatayim.. son adet tarihim 17 subat yani 6+6 haftalik hamileydim. Martin 28inde yani gecen hafta cuma gunu kesemizi gormustuk.. 2 nisan çarşamba günü yapilan beta hcg seviyem 8695 cikti. Yani hersey yolunda.. 4 nisanda dun tekrar kontrole gittim. Ben kalp atislarini duymayi beklerken doktor 2 kese gördüğünü ve keselerin kucuk oldugunu söyledi. Tekrar beta hcg istedi. Degerim 7740 civarinda cikti. Düşüşün normal olmadığını bebegin muhtemelen düşeceğini söyledi.. agrin ve kanaman olacak pazartesi tekrar bakicaz dedi.. fakat bende agri da kanama da yok..
benim yasadiklarimi yasayan var mi..
Kafam cok karisik dunden beri ağlıyorum..
Bana bi yardimci olun kizlar..

Kizlar yok mu hic benim yasadiklarimi yasayan
Bi bakin yas

Kizlar yok mu fikri olan

Tüp bebekle ikizlerim vardı. 11. haftada birinin kalbi durdu. Sonrasında herhangi bir kanama yaşamadım. Doktorum onun küçüleceğini söyledi. Diğeriyle Allaha çok şükür devam ediyorum. Allah tan hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun.

Sagol teşekkür ederim
doktorum bana kanama yasayacaksin dedi
Agrin olacak dedi o yuzden iyice kafam karıştı
bekleyip gorucem yarin kontrol var

canım ilk gebeliğinse ya da ilk düşüğünse ağrı yaşamazsın . bende öyle olmuştu ben kanama ile gittim doktor düşük dedi bende hiç ağrım olmadı dedim bana ilk gebelik veya ilk düşükte ağrı hissetmezsin , genelde ilkinde pek ağrı hissedilmez dedi.
ama illaki düşük yapacaksın diye bişey yok . arkadaşın dediği gibi ikiz se ve biri gelişmemişse belki buna bağlı olarak kandaki değerlerde düşüş olabilir biraz daha sabırla beklemen sanırım daha iyi olur.

Bugun kontrole gittim kizlar
Degerim 7700 den 9200 kusure cikmis
Artis cok az
Kese buyumus fakat sekil bozuklugu var
Doktor kurtaj dedi hemen
Kabul etmedim
Baska bi doktora gittim
Isinin uzmani oldugunu soyluyorlardi
Ben kurtaj diyemem dusecekse kendi dussun
Henuz boyle.bişey icin erken
Cuma tekrar gel test yapalim kontrol edelim dedi
Var mi bi fikri olan

durumumla ilgili yorumu olan yok mu kızlar
ümitsizce bekliyorum cuma gününü
hala kanamam ve ağrım yok

Bende benzer şeyler yaşadım denilebilir . Şöyle anlatayım gittim kalp sesini duymayı beklerken doktor kalp atışı yok boş kese olabilir dedi , kan değerlerinde de çok az artış vardı , normal değil dedi hastanenin büyük ultrasonuna gönderdi . Orada kalp sesi duyuldu . Bir hafta sonra tekrar gittim yine aynı şey oldu ve büyüme var ama gelişim geri kürtaj dedi . Bende doktor doktor gezdim işinin uzmanına gittim tabi bu konuda doktorda Allah korkusu olacak, vardı çok şükür oda bir hafta bekleyelim dedi , bekledik. O bir hafta içerisinde bebeğim ölmüş , fakat bende ne ağrı ne kanama olmadı mecburen kürtajla aldılar.

Ama sen hemen ümitsizliğe kapılma , biliyorum bende de böyle şeyler oldu şu anda sağlıkla bebeğim dünyaya geldi diyen birini görmeyi daha çok isterdin ama inşallah senin ki benim bebeğim gibi olmaz ve sağ salim alırsın kucağına . Iki kese olduğuna göre arkadaşların dediği gibi ikizse ve biri henüz küçük olduğu için kendi kendine kayboluyor olabilir .

canım çok sağol yorumun için
beklemek o kadar kötü ki
kötü de olsa bişeyler duymak istiyorum
iki kese birleşmiş ama şekli düzgün değil dedi son gittiğimde
büyük ultrasona falan göndermediler beni
cuma günü gittiğimde sorayım olmazsa
dediğin gibi doktorda allah korkusu olacak
kadın hiç düşünmeden kürtajla alalım dedi
beynimden vurulmuşa döndüm
çok üzüldüm senin adına
ama ben kendimi alıştırmaya başladım
sağlıksız bir bebek olacağına şimdiden sonlanması daha iyi gibi
rabbim bilir en iyisini hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Âmin canım sen içini ferah tut bak ben şimdi tekrar hamileyim çok şükür ve her şey yolunda gidiyor . Eğer sonuç kötü olursa da umutsuzluğa kapılma ve genetik testlerini mutlaka yaptır canım . Ben kan koyulaşması sebebiyle bebeğimi kaybetmişim şimdi günlük iğne vuruyorum kendime . Tabi şifayı veren Rabbim iğne araç sadece ama çok şükür ki tek düşükle nedenini anladık .

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
darısı da benim başıma inş
doktor bu genetik testleri yaptırır heralde
yoksa ben mi üzerine düşücem bu konunun
doktor tarafından yüzüm gülmedi hiç
en son gittiğim iyi gibi
hayırlısı olur inş

Benim doktorum yaptırdı seninki yaptırmazsa da kendin yaptırmak istiyorum beni yönlendirin diye söyle. Bu genetik testleri için 3 düşükten sonra bakıyorlar çünkü .

Benim doktorum yaptırdı seninki yaptırmazsa da kendin yaptırmak istiyorum beni yönlendirin diye söyle. Bu genetik testleri için 3 düşükten sonra bakıyorlar çünkü .

evet ilk doktorum söylemişti
3 ten sonrası riskli diye
çok teşekkür ederim bilgilendirdin beni
sağol canım

canım yaa bişey sorucam sana
bebeğini aldıklarında kan değerin kaçtı hatırlıyo musun
benimki 9000 küsür
araştırdım değeri bu kadar yüksekken düşük yapanla karşılaşmadım hiç
genelde en fazla 500 1000 civarında olmuş hep düşükler

Hiç hatırlamıyorum canım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…