iki kese birisi boş

halefem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
88
50
3
34
Arkadaşlar 8haftalik hamileyim bu zamana kadar 4farkli doktora muayene oldum hep tek kese görülmüstü dün 2kese görüldü fakat kese boş diğer bebeğimin kalp atımı gelişimi vs güzel peki şimdi ne olacak başına böyle birşey gelen varmı? Bide geçen haftalarda çok yoğun kanama yaşadim acaba o dönemde ben bebeğimi düşürdüm o yüzden mi boş kese. Bide şu ihtimal hep kafamda belkide diyorum bebek gelisemedi sonralardan gelişir belki mümkün mü bu ?

Canım perinatologa muayene oldun mu? Yani kese sonradan farkedildiyse geç döllenme gibi sonradan da gelişebilir. Ya da kese boş olur sonradan kaybolur. Kaybolan ikiz sendromu diye bir şey var araştır. Ama bu durumun belli olması için doktorun sana şu tarihte gel demiştir.

Bulunduğum şehirde perinatolog yok malesef detaylı ultrasona yolladı beni orada da kese boş gözüktü dolu kese büyüdükçe diğeri kaybolacak dedi haftaya bidaha gel dedi. İnşallah geç döllenmedir inşallah

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…