iki kese biri boş

sitizin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
46
36
38
arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. 7. haftada doktora gittik. iki kese var biri dolu dedi. Kalbi atıyor ve sağlıklı çok şükür. İkincisi ise boş dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi. haziran 24 üne. O kesenin kendiliğinden kaybolması gerekiyor dedi. Birde bu ay iki kez ovulasyon olmuş, iki kez yumurtlamışsınız dedi. Bu tür bir şey yaşayan varsa tecrübelerine paylaşabilirmi? merak ediyorum. Size foto da ekte gönderiyorum. Bakabilirmisiniz? Bizim de eşiminde ailesinde ikiz var. boş olan kesenin sonradan oluşma gibi bir durumu var mı?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-06-07 at 15.12.58_65921b52.jpg
    WhatsApp Image 2024-06-07 at 15.12.58_65921b52.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 55
arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. 7. haftada doktora gittik. iki kese var biri dolu dedi. Kalbi atıyor ve sağlıklı çok şükür. İkincisi ise boş dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi. haziran 24 üne. O kesenin kendiliğinden kaybolması gerekiyor dedi. Birde bu ay iki kez ovulasyon olmuş, iki kez yumurtlamışsınız dedi. Bu tür bir şey yaşayan varsa tecrübelerine paylaşabilirmi? merak ediyorum. Size foto da ekte gönderiyorum. Bakabilirmisiniz? Bizim de eşiminde ailesinde ikiz var. boş olan kesenin sonradan oluşma gibi bir durumu var mı?
Valla canım geri dolar mı bilmem ama dolsa bile diğerinden geri olur sanırım yani küçük olur hayırlısı olsun inşallah iyi haberler alırsın 🙏🏼

Valla canım geri dolar mı bilmem ama dolsa bile diğerinden geri olur sanırım yani küçük olur hayırlısı olsun inşallah iyi haberler alırsın 🙏🏼
Başıma gelene kadar böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. ilkkez duydum. kalbini dinlediğimiz sağlıklı olsun zaten tek dileiğimiz o. Sadece merak ettiğim için bu konuyu açtım. belki farklı deneyimleri olanlarlar paylaşır diye

Merhaba hayırlı olsun. benim kuzenimde aynı durum oldu. 8 haftaya kadar bekledi doktor dolabilme ihtimaline karşı sonra boş olduğuna karar verildi. sağlıklı bebek gayet güzel büyüdü diğer kesede öyle boş kaldı doğumda onu da aldılar herhangi bir sorun yaşamadı

X