• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kese biri boş biri dolu

Kaybolmuscennet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
1.374
1.443
133
Arkadaşlar öyle moralsizim ki gerçekten güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Geçen hafta doktora gittim kese var ama boş demişti boş gebelik olabilir hatta büyük ihtimal boş gebelik dedi. Birde kanama bölgesi gördü.
Neyse morelimi öyle bozdu ki bir haftadır berbat haldeyim. Bugün başka doktora gittim. Üst muayenede boş kese gördü. Vajinal muayenede iki kese gördü birisi dolu birisi boş dedi. Benim cihazın çok iyi değil dedi. Kalp atışı alamadı ve hftya kadar sabır et dedi. Ben kendimi 7 haftalık sanıyorum adet tarihime göre ama doktor kese boyutuna göre 6 haftasın dedi. Boş gebelik olabilir kalbi atmamış olabilir hepsi ihtimal ama geç gelişebilir de dedi. Sen dikkat et morelini bozma dedi. Rahminde kanama yok hiç bir sorun yok dedi.
Biraz içim rahatladı kalp atışı geç duyulabilir sonuçta ama bu iki kese olayını hiç anlamadım
Diğer keseye ne olacak dolu olanın gelişimini kötü etkiler mi. Heyecandan soru soramadım da.

Back