- 25 Mayıs 2021
- 113
- 15
- 48
Arkadaşlar nolur acil yardım lütfen panik atağım var ve herhangi emin olunmayan şüpheye düşürecek bir cevapta korkuya düşebiliyorum nolur yardımcı olurn. Bir konu açmıştım şimdi tekrar açıyorum. Ben sürtünmeli iç çamaşırlı ilişkimden sonra iki kere adet gördüm. İlişkimden sonraki ilk adetim kokrumdan dolayı muhtemelen, 6 gün geciktikten sonrs geldi. Bu ayki adetim yine korkumdan dolayı 3 gün gecikmeli geldi. Her iki adetim de 6 gün sürdü. İlk günleri de normal ağrılı ve sancılı geçti. Adet döngüm 33 gündür normalde ve bugün döngümün 20. Günündeyim. Birkaç gün önce sümüksü akıntılar gelmeye başladı hafif sarbeyaz tonlardaydı bugün tam yumurta akı kıvamında lakin bugün idrarımı ettikten sonra peçetede ufak iki üç tane küçük nokta şeklinde kan gördüm. Bir haftadır da sol ve sağ olmak ğzere ara ara kasıklarımda ağrılar hissediyordum. Psikolojim bozulduğu için panik atak anlarımds karnıma, kasık kısmıma ağır darbelerle vurmuştum. Bu yaşadığım durumlar psikolojik mi ya da yumurtlama döneminden dolayı mı. Nolur yardım edin nolur.