• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kere adet gördüm şimdi adet olmama rağmen ufak kan gördüm

ranamr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
113
15
48
Arkadaşlar nolur acil yardım lütfen panik atağım var ve herhangi emin olunmayan şüpheye düşürecek bir cevapta korkuya düşebiliyorum nolur yardımcı olurn. Bir konu açmıştım şimdi tekrar açıyorum. Ben sürtünmeli iç çamaşırlı ilişkimden sonra iki kere adet gördüm. İlişkimden sonraki ilk adetim kokrumdan dolayı muhtemelen, 6 gün geciktikten sonrs geldi. Bu ayki adetim yine korkumdan dolayı 3 gün gecikmeli geldi. Her iki adetim de 6 gün sürdü. İlk günleri de normal ağrılı ve sancılı geçti. Adet döngüm 33 gündür normalde ve bugün döngümün 20. Günündeyim. Birkaç gün önce sümüksü akıntılar gelmeye başladı hafif sarbeyaz tonlardaydı bugün tam yumurta akı kıvamında lakin bugün idrarımı ettikten sonra peçetede ufak iki üç tane küçük nokta şeklinde kan gördüm. Bir haftadır da sol ve sağ olmak ğzere ara ara kasıklarımda ağrılar hissediyordum. Psikolojim bozulduğu için panik atak anlarımds karnıma, kasık kısmıma ağır darbelerle vurmuştum. Bu yaşadığım durumlar psikolojik mi ya da yumurtlama döneminden dolayı mı. Nolur yardım edin nolur.

Hamile kalmak hem çok kolay hem değil.
Sizin bahsettiğiniz durumda hamile değilsiniz o cepte.
Ara kanama olmuş olabilir şuan yaşadığınız, tekrarlarsa doktora gidin.
2 adet önceki olayı anlatmanıza gerek yok doktora, direkt olarak akıntı ve kanı söylersiniz

Hamile kalmak hem çok kolay hem değil.
Sizin bahsettiğiniz durumda hamile değilsiniz o cepte.
Ara kanama olmuş olabilir şuan yaşadığınız, tekrarlarsa doktora gidin.
2 adet önceki olayı anlatmanıza gerek yok doktora, direkt olarak akıntı ve kanı söylersiniz
Eminsiniz değil mi ilişkimin üzerinden 9 hafta geçti ve yani gecikmeli de olsa 6 gün kadar kanama görmem bunun adet olduğunu kanıtlıyor değil mi aslında bu konuda fazlasıyla bilgim var ama beynim bana oyun oynuyor kabul etmiyor

Eminsiniz değil mi ilişkimin üzerinden 9 hafta geçti ve yani gecikmeli de olsa 6 gün kadar kanama görmem bunun adet olduğunu kanıtlıyor değil mi aslında bu konuda fazlasıyla bilgim var ama beynim bana oyun oynuyor kabul etmiyor
Hayır hamile değilsiniz, psikolojinizi bozmayın

Hamilelik testleri beş lira. Bin otobüse, iki ilçe ötede bir eczaneye git,test al.
Gir ve cevabı gör, rahatla.
9 haftalık bebek testte mutlaka çıkardı.
Buradan verilen hiçbir cevap seni testteki tek çizgi kadar rahatlatmaz

Hamilelik testleri beş lira. Bin otobüse, iki ilçe ötede bir eczaneye git,test al.
Gir ve cevabı gör, rahatla.
9 haftalık bebek testte mutlaka çıkardı.
Buradan verilen hiçbir cevap seni testteki tek çizgi kadar rahatl
Test yaptım bu hafta adetim gecikince ilk 5 dkakika tek çizgi çıktı hiç silik ikinci yoktu sonra merak edip 9 saat sonra tekrar baktım hiçbir arkadaşım görmedi ama sanki ben görmüştüm çok çok çok silikti belki de silik bile değildi yakından bakınca uç kısmı görünüyordu ondan panik yaptım ama üç gün sonra kanamam geldi

yani buna ilişki demeye insan utanır. iç çamaşırlı, sürtünmeli..

partneriniz boşalmış bile olsa bu şekilde hamile kalmanız çok çok zor. penetrasyon yok, arada çamaşır var. kaldı ki iki ay adet görmüşsünüz. sarı akıntı ve kanama enfeksiyon belirtisi olabilir. hamilelik testlerinde de ilk 5-10 dakika içinde çıkan sonuç geçerlidir, üzerinde de yazıyor zaten. endişe etmeyin artık

partneriniz boşalmış bile olsa bu şekilde hamile kalmanız çok çok zor. penetrasyon yok, arada çamaşır var. kaldı ki iki ay adet görmüşsünüz. sarı akıntı ve kanama enfeksiyon belirtisi olabilir. hamilelik testlerinde de ilk 5-10 dakika içinde çıkan sonuç geçerlidir, üzerinde de yazıyor zaten. endişe etmeyin artık

Rahatlatıcı mesajınız için teşekkürler
Peki bu karnımdaki setlik stresten dolayı gaz birikimi ve sindirim sistemini durdurmamdan mı kaynaklanıyor sizce?

Peki bu karnımdaki setlik stresten dolayı gaz birikimi ve sindirim sistemini durdurmamdan mı kaynaklanıyor sizce?

strese bağlı olabilir. hamileyken karın hemen sertlesmiyor :)

Back