İki kat aynı anda kullananlar

Ylcnpyrz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
2
0
35
Mrhb arkadşlar 2+1 müstakil ayrı iki daire dubleks değil merdiven boşlugu binanın içinde iki katı birden kullanmak istiyorum oda sayısı az koz erkek çocuklar var sizce nasıl bir plan güzel olur yatak oda sı çocuklara alt katamı üstt katamı yapalım hepimizin yatak odası bir katta olmuyor iki oda var bir salon salonun camı yere kadar alt katta balkon yok üst katta balkon var fikirleriniz???

Ben söylediklerinizi pek anlamadım. Ama şu kadarını söyleyebilirim;
Mutfak nerede kullanılacaksa, orada oturma- yaşama alanı olmalı.
Banyo nerede kullanılacaksa, yatak odaları orada olmalı.
Çamaşır makinesi için, balkona asarım derseniz, üst katı düşünebilirsiniz.

Çocukların yaşlarını da söylemelisiniz ki ona göre fikir verilsin. Nispeten küçük iseler balkon olan katta tek başlarına bırakılmamalılar.

Güle güle oturun.

Benim evimin oturma planıyla aynı. Salon ve mutfak alt katta. Çocuk odasını da alt kata yaptım bu yüzden. Ama şuan bebeğim çok küçük olduğu için alt katta onunla birlikte kalıyorum. Yatak odası banyo ve ekstra iki oda yukarıda. Onları ileride değerlendireceğim şimdilik eşim birini çalışma odası odası olarak kullanıyor. Salon nerdeyse mutfağın orda olması daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…