Evet inşallah benimkilerde hiç büyümez çoğalmazlar. Benim bi tanesi çok belli oluyor sol taraftaki onun dışında rahatsız etmiyor ama inşallah çok göze batmaz yukarda çünkü. Bana 6 ayda bir gitmen yeterli dedi adet bitiminden 1 hafta sonra git en iyi sonuç o zaman olur dedi canım.fibroadenomda ilaçlık bı durum yokmuş.. o nedenle bnde sadece ultrason muayenesıne gıdıyorum 3-4 ayda bır..
almak ıstedı dığer doktorum..bnde ilk doktoruma gerı döndüm..
söyledım meslektaşınız almak ıstedı dıye..büyürse alınır dedı..
bıyopsılık bişey yok şu an..büyümuyor..
inşallahta hep böyle kalır
canım korkulucak bir şey olduğunu sanmam bende de fibroadenom vardı aynen anlattığın gibi misket büyüklüğündeydi ve elimle kontrol etmeden bile gözüküyordu şişliği ayrıca çok da oynak bi şeydi :)) hareketliydi baya doktor bi zararı yok kontrol altında olucaksın büyüme yaparsa biyopsi yaparız istersen de alabiliriz demişti. yattığımda filan aklım hep onda oluyodu ve sürekli elim kistin üstünde oynayıp duruyodum çok takmıştım kafama kontrole gittiğimde söyledim doktorda tamam alalım dedi ve ameliyat oldum aldılar kurtuldum. zararsız kistler her kadında olabiliyo doktora görün için rahat olsun canım fazla da kafana takma
Evet inşallah benimkilerde hiç büyümez çoğalmazlar. Benim bi tanesi çok belli oluyor sol taraftaki onun dışında rahatsız etmiyor ama inşallah çok göze batmaz yukarda çünkü. Bana 6 ayda bir gitmen yeterli dedi adet bitiminden 1 hafta sonra git en iyi sonuç o zaman olur dedi canım.
Ben bekarlarda aldırmak zararlı diye biliyorum süt bezlerine zarar verdiği için o yüzden gözüm korktu canım
doktor herhangi bir sorun olmaz dedi canım alınan kist baya büyüktü yalnız :))) ben gördüm dedim bu ne böyle bunu benden mi aldınız :)) arkdaşlarım dalga geçmişlerdi kız kist gitti senin göğüs küçüldü diye:)) büyüktü benim ki çok rahatsız oluyordum canım seni rahatsız etmiyorsa zararlı da değilse( inş. değildir) aldırmana zaten gerek yok umarım bir sorun çıkmaz
Arkadaşlar şu an adetim ama sağ göğsümü elledim bi kitle daha oluşmuş iki tane birbirine yapışık vardı önceden bi tane daha olmuş şimdi 3tane birleşik var geliyor elime. Meme ucuna yakın kısımda da bi tane küçük vardı şu an sağ göğsümde 4 tane var galiba daha var mıdır bilmem ama ele gelenler 4 tane :S çoğalması nrmal midir yoksa adet döneminde olduğum için mi böyle??
Amin inşallah hepimizi sağlığımızdan etmesin inşallah.
Ben temmuzda doktordaydım.Artık ocak şubat gibi gider baktırırım bakalım.
Sana doktor bi ilaç verdi mi?
Benim ablamda da vardı ona doktor adet dönemlerinde apranax iç demiş. Aynı doktora bende gittim bana bişey demedi ama ablamınkileri kontrol ettiğimzde baya küçülmüş hatta yok denecek kadar dedi doktor bende artık adet dönemlerinde apranax içmeye karar verdim belki benimkilerde küçülür diye sen bişey kullanıyor musun?
Valla adet sancısı için apranax ya da majezik içildiği için ben o yüzden tereddüt etmedim.ben ilaç kullanmıyorum..
ablanızın ılaçlarından kullanmadan once doktorunuza danışın..belkı işe yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?