İki göğüsümde de bilye gibi bişey geliyor elime??

kita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
355
5
118
Diğer
Önceleri çok belirgin değildi ama artık dikkatli bakınca sol göğsümün üzerinde bilye kadar bişey var sağ göğsümün alt tarafında da öyle.
Ablamda da vardı doktora gitmişti 2-3 ay önce normal demiş doktor ilaç vermiş ağrı kesici yollamış. Babamın karnında da var yıllardır. Acaba bende ki de genetik mi diyorum ama korkmaya başladım aranızda benim durumumda olan var mı?
Aslında sıkıntıdan da oluyor diye biliyorum ben sınava hazırlanıyorum ve kafama çok takıyorum zaten son zamanlarda belirginleşti önceden belli bile değildi zamanla bi elledim resmen yuvarlak sert bişey. bilgisi olan var mı?

Muhakkak doktora görünün başka doktorlara da gidin derim, teyzemde de vardı kanser çıktı tedavi görüyor.
Allah başa vermesin.

bende ondan korkuyorum ama nette yazılanlara bakınca bazıları iyi huylu oluyormuş ablamın oyle çıkmış mesela ben de o zamanlar pek önemsemedim dedim genetiktir herhalde yıllardır o beze ile yaşayanlar varmış doktor zararsız demiş ama evet galiba doktora gitmem gerekiyor aslında çekiniyorum da bayan bi doktor olsaydı

öncelikle geçmiş olsun....lütfen ihmal etme doktora görün için rahatlasın ...başka doktora gidin bence tam anlamıyla araştır durumunu ağrı kesiciyle geçiştirmesinler ...inşallah önemsiz birşeydir

Teşekkür ederim evet haklısın bir değil 2-3 doktora görünmek lazım çünkü her doktor önemsemiyor mallesef sınav hazırlığımda var hastane ile uğraşmakta istemiyorum ama eni sonu görünmem lazım.

Birde ağrı yok . 21 yaşındayım hatta daha 21 e girmedim.

Son düzenleme:
bazı yazıları okuyunca tedirgin olmaya başladım benim göğüslerim çok küçük zaten yani yağ dokusu falan olacağını da sanmıyorum

canım seni kesinlikle korkutmak istemiyorum .....ama sakın ihmal etme .....kötü birşey çıkacağını sanmıyorum ama yinede bana da sonucu bildirirsen sevinirim merak ederim seni

canım seni kesinlikle korkutmak istemiyorum .....ama sakın ihmal etme .....kötü birşey çıkacağını sanmıyorum ama yinede bana da sonucu bildirirsen sevinirim merak ederim seni

İnşallah kötü bişey yoktur. Gidince buraya yazarım mutlaka.

Çok oldu yazmayalı ya unuttum gitti sınavlar yüzünden.
Kötü bişey çıkmadı şükür sağ memede 3tane sol memede 1 tane çıktı Her 6 ayda bir kontrole gideceğim. Doktor sakın aldırma bunları dedi daha erken zaten rahatsız etmez bi çok kadında var dedi.

bndede fıbroadenom var.. 6 aydan fazla süredır bnle yaşıyor..kontrole gdıyorum.. zararsız dıye aldırmay yanaşmıyorum..

bndede fıbroadenom var.. 6 aydan fazla süredır bnle yaşıyor..kontrole gdıyorum.. zararsız dıye aldırmay yanaşmıyorum..
Evet bende de fibroadenom var. 40-45 yaşına kadar sorun yaratmazsa kesinlikle aldırma dedi doktor. 6 ayda bir kontrole git değişiklikl var mı yok mu baktır dedi. Hiç ilaçta vermedi sana verdi mi??

Evet bende de fibroadenom var. 40-45 yaşına kadar sorun yaratmazsa kesinlikle aldırma dedi doktor. 6 ayda bir kontrole git değişiklikl var mı yok mu baktır dedi. Hiç ilaçta vermedi sana verdi mi??

fibroadenomda ilaçlık bı durum yokmuş.. o nedenle bnde sadece ultrason muayenesıne gıdıyorum 3-4 ayda bır..

almak ıstedı dığer doktorum..bnde ilk doktoruma gerı döndüm..

söyledım meslektaşınız almak ıstedı dıye..büyürse alınır dedı..

bıyopsılık bişey yok şu an..büyümuyor..

inşallahta hep böyle kalır

canım korkulucak bir şey olduğunu sanmam bende de fibroadenom vardı aynen anlattığın gibi misket büyüklüğündeydi ve elimle kontrol etmeden bile gözüküyordu şişliği ayrıca çok da oynak bi şeydi :)) hareketliydi baya doktor bi zararı yok kontrol altında olucaksın büyüme yaparsa biyopsi yaparız istersen de alabiliriz demişti. yattığımda filan aklım hep onda oluyodu ve sürekli elim kistin üstünde oynayıp duruyodum çok takmıştım kafama kontrole gittiğimde söyledim doktorda tamam alalım dedi ve ameliyat oldum aldılar kurtuldum. zararsız kistler her kadında olabiliyo doktora görün için rahat olsun canım fazla da kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…