öncelikle geçmiş olsun....lütfen ihmal etme doktora görün için rahatlasın ...başka doktora gidin bence tam anlamıyla araştır durumunu ağrı kesiciyle geçiştirmesinler ...inşallah önemsiz birşeydir
Teşekkür ederim evet haklısın bir değil 2-3 doktora görünmek lazım çünkü her doktor önemsemiyor mallesefsınav hazırlığımda var hastane ile uğraşmakta istemiyorum ama eni sonu görünmem lazım.
Birde ağrı yok . 21 yaşındayım hatta daha 21 e girmedim.
canım seni kesinlikle korkutmak istemiyorum .....ama sakın ihmal etme .....kötü birşey çıkacağını sanmıyorum ama yinede bana da sonucu bildirirsen sevinirim merak ederim seni
çok geçmiş olsun...
hemen üstume alınıyorum
teşekkkürler atractıve..
ALLAH hepimizi beterınden sakınsın
noldu kız hayırdır kötü bir şey yok İNŞALLAH?
yk yaw..
ama senden önce bn yazdım sayfaya.. bnde fıbroadenom varda..6 aydan fazla oldu..
ondan ustume alındım dedım
ha tamam canım sanada çok geçmişler olsun İNŞALLAH:)
Evet bende de fibroadenom var. 40-45 yaşına kadar sorun yaratmazsa kesinlikle aldırma dedi doktor. 6 ayda bir kontrole git değişiklikl var mı yok mu baktır dedi. Hiç ilaçta vermedi sana verdi mi??bndede fıbroadenom var.. 6 aydan fazla süredır bnle yaşıyor..kontrole gdıyorum.. zararsız dıye aldırmay yanaşmıyorum..
çok geçmiş olsun...
Evet bende de fibroadenom var. 40-45 yaşına kadar sorun yaratmazsa kesinlikle aldırma dedi doktor. 6 ayda bir kontrole git değişiklikl var mı yok mu baktır dedi. Hiç ilaçta vermedi sana verdi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?