• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gecedir gördüğüm garip ve komik rüyalar

_andromeda_

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
152
Puanlar
363
Yer
Bursa
Hemen konuya gireyim: Önceki gece rüyamda biriyle buluşacakmışım. Kim olduğunu ve ne sebeple buluşacağımı bilmiyorum ama. Her neyse bir taksiye biniyorum acelem varmış. Şöföre bir bakıyorum Ercan Saatçi. Bildiğiniz 'hanımefendi ne tarafa gidiyoruz?' falan diyor.:60: Gideceğim yere bırakıyor beni, ben halen şaşkınım ama. Buluşacağım adam da bir kamyonetten iniyor beni görünce. Ruh hastasıymış hayvanlara falan işkence yapıyormuş yüzünde de kan izi vardı. Ben nasıl kaçacağımı bilmiyorum tabi. Sonra uyandım:60: Dün gece de, teyzemler kuzenler falan var hep beraber bir kalenin içindeyiz. İçerde başka turistler de var. Gezerken bir yere geliyoruz, bir bakıyoruz ki karşımızda rahmetli Zeki Müren konser veriyor. Bir de rahmetliyi görünce iyice tuhaf oluyorum nasıl olur diye :60: Bunun da devamını hatırlayamıyorum pek :1: Afedersiniz bir yerim açıkta kalıyor iki gecedir herhalde üzerimi iyi örtmem lazım :D

Son düzenleme:
allah sneı en etmeısn okuyunca gulmekden oldum :D bendede oluyor oyle sacma sapan ruyalar :D bazende ınsna tesırınden kurtulamıyor ruyanın :D

Back