Canım kan net sonuç verir. O testler yanıltır. Kanda çıkmadıysa negatiftir. Kaç çıktı kanda beta
Merhabalar bende gebelik testinde iki net çizgi gördüm bugün kan testim <2 çıktı adetime 6 gün var sizce yükselirmi değer
Kan testi önemli çünkü asıl onda belli oluyor kanımı önce verdiniz siz eğer kanı önce verdiyseniz çıkmamış olabilir yenileyin yada adet geçikmenizin 4 tada 5 günü bir daha verin benceMerhaba sizinle aynı durumdayım da sonucunuz nedir acaba kan testi verebildiniz mi tekrar ? 3 tane test yaptım 1 normal 2 erken pozitif çıkıyor ama kanda <2 çıktı cuma günü vermiştim kanı
Hayır ben ilk testleri yaptın 2 tanesi pozitif çıktı sonra kan verdim negatifti bugün idrar testi tekrarladım yine pozitif çıktı koyulaşmışKan testi önemli çünkü asıl onda belli oluyor kanımı önce verdiniz siz eğer kanı önce verdiyseniz çıkmamış olabilir yenileyin yada adet geçikmenizin 4 tada 5 günü bir daha verin bence
Bence hamilesiniz teste çıkmazdı yoksa ozaman başka bir yerde yine kan verin benceHayır ben ilk testleri yaptın 2 tanesi pozitif çıktı sonra kan verdim negatifti bugün idrar testi tekrarladım yine pozitif çıktı koyulaşmı
Sonuc nedir kan verdiniz mi tekrardanHayır ben ilk testleri yaptın 2 tanesi pozitif çıktı sonra kan verdim negatifti bugün idrar testi tekrarladım yine pozitif çıktı koyulaşmış
Verdim ama maalesef negatif .. kan sonucu beklerken 1 test daha yapmıştım o negatif çıkmıştıSonuc nedir kan verdiniz mi tekrardan
Aklım almıyor gerçektenSonuc nedir kan verdiniz mi tekrardan
Hayirlisi olsunAklım almıyor gerçekten
Kimyasal dır belkiVerdim ama maalesef negatif .. kan sonucu beklerken 1 test daha yapmıştım o negatif çıkmıştı
Merhabalar benim adetim 20 gün geçti idrar testlerim pozitif kanda negatif böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmıHanımlar selamlar:) ben son üç günde iki tane gebelik testi yaptım biri normal test biri erken gebelik testi ikisi de çift çizgi çıktı hastaneye gittim kan verdim. Kanda negatif çıktı ama aynı zamanda gebelik belirtileri yaşıyorum reglime henüz birkaç gün var. Sizce ne yapmalıyım lütfen öneri verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?