E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
>>>> >>Genç adam yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki
>>>> >>amca karısından bir fincan daha çay isterken "Çiçeğim, bir bardak
>>>> >>daha verir misin?" der.Sonra da "peteğim, hiç şekersiz lütfen"
>>>> >>diye ekler
>>>> >>65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de
>>>> >>"bebeğim, sana çok zahmet oldu" diye ekler.Genç adam, yaşlı amcanın
>>>> >>karısına kullanıdığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir "Amcacığım,
>>>> >>kaç yıllık evlisiniz?" diye sorar.Yaşlı ama dinç adam,"40 seneyi
>>>> >>geçtik evladım"der.
>>>> >>Genç adam: "Vallahi maşallah, Allah muhabbetinizi arttırsınız.
>>>> >>Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap
>>>> >>ediyorsunuz galiba"
>>>> >>Yanakları pembeleşmiş teyze "Doğru, bir kaç yıldır hep bana böyle
>>>> >>hitap ediyor" deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç
>>>> >>adamın
>>>> >>kullağına doğru eğilerek:
>>>> >>"Şiişşt, çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala
>>>> >>hatırlayamıyorum"
-------------------------------------
Fikra gibi olay, olay bir okulun kizlar tuvaletinde geçiyor. Kizlar dudaklarina ruj sürüp tuvaletin aynasini öpüyorlar. Tabi akşama kadar ayna dudak figürleri içinde kaliyor. Hademe temizliyor ama nafile. Ertesi akşam yine ayni dert. Hademe bakiyor ki bu işin biteceği yok, müdüre haber veriyor. Müdür hademeyle konuşuyor ve kiz öğrencileri öğle teneffüsünde tuvalete çağiriyorlar. Müdür başliyor konuşmaya: - Bakin kizlar, siz böyle yapiyorsunuz ama bunu temizlemek bizim hademeye çok zor geliyor. isterseniz bir temizlesin de görün. Hademe, daha önceden anlaştiklari gibi uzun sapli firçayi aliyor, içerdeki tuvaletlerden birine giriyor, deliğe daldirip aynayi temizliyor. O günden sonra o okulun kizlar tuvaletindeki aynalarda bir dudak izine rastlayan olmuyor.
-------------------------------------------
MAVİ KUŞ
Bir gün bir mavi kuş aniden camınızdan içeriye giriyor ve dışarıya çıkamıyor. Bu yolunu şaşırmış kuşta sizi çeken bir şey var ve onu beslemeye karar veriyorsunuz. Ama ertesi gün kuşun rengi sizi şaşkınlığa düşürerek maviden sarıya dönüşüyor! Bu özel kuş ertesi gün gene renk değiştiriyor. Üçüncü günün sabahında parlak bir kırmızı ve dördüncü gün tamamen siyah oluyor. Beşinci gün uyandığınızda kuşun rengi nedir?:uhm:
1. Renk değiştirmiyor, siyah kalıyor.
2. İlk rengi olan maviye dönüyor.
3. Beyaz oluyor.
4. Altın rengi oluyor
>>>> >>amca karısından bir fincan daha çay isterken "Çiçeğim, bir bardak
>>>> >>daha verir misin?" der.Sonra da "peteğim, hiç şekersiz lütfen"
>>>> >>diye ekler
>>>> >>65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de
>>>> >>"bebeğim, sana çok zahmet oldu" diye ekler.Genç adam, yaşlı amcanın
>>>> >>karısına kullanıdığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir "Amcacığım,
>>>> >>kaç yıllık evlisiniz?" diye sorar.Yaşlı ama dinç adam,"40 seneyi
>>>> >>geçtik evladım"der.
>>>> >>Genç adam: "Vallahi maşallah, Allah muhabbetinizi arttırsınız.
>>>> >>Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap
>>>> >>ediyorsunuz galiba"
>>>> >>Yanakları pembeleşmiş teyze "Doğru, bir kaç yıldır hep bana böyle
>>>> >>hitap ediyor" deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç
>>>> >>adamın
>>>> >>kullağına doğru eğilerek:
>>>> >>"Şiişşt, çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala
>>>> >>hatırlayamıyorum"
-------------------------------------
Fikra gibi olay, olay bir okulun kizlar tuvaletinde geçiyor. Kizlar dudaklarina ruj sürüp tuvaletin aynasini öpüyorlar. Tabi akşama kadar ayna dudak figürleri içinde kaliyor. Hademe temizliyor ama nafile. Ertesi akşam yine ayni dert. Hademe bakiyor ki bu işin biteceği yok, müdüre haber veriyor. Müdür hademeyle konuşuyor ve kiz öğrencileri öğle teneffüsünde tuvalete çağiriyorlar. Müdür başliyor konuşmaya: - Bakin kizlar, siz böyle yapiyorsunuz ama bunu temizlemek bizim hademeye çok zor geliyor. isterseniz bir temizlesin de görün. Hademe, daha önceden anlaştiklari gibi uzun sapli firçayi aliyor, içerdeki tuvaletlerden birine giriyor, deliğe daldirip aynayi temizliyor. O günden sonra o okulun kizlar tuvaletindeki aynalarda bir dudak izine rastlayan olmuyor.
-------------------------------------------
MAVİ KUŞ
Bir gün bir mavi kuş aniden camınızdan içeriye giriyor ve dışarıya çıkamıyor. Bu yolunu şaşırmış kuşta sizi çeken bir şey var ve onu beslemeye karar veriyorsunuz. Ama ertesi gün kuşun rengi sizi şaşkınlığa düşürerek maviden sarıya dönüşüyor! Bu özel kuş ertesi gün gene renk değiştiriyor. Üçüncü günün sabahında parlak bir kırmızı ve dördüncü gün tamamen siyah oluyor. Beşinci gün uyandığınızda kuşun rengi nedir?:uhm:
1. Renk değiştirmiyor, siyah kalıyor.
2. İlk rengi olan maviye dönüyor.
3. Beyaz oluyor.
4. Altın rengi oluyor