• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah İki Farklı Şehirde Nikah

inatcioglak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
10
0
36
Arkadaşlar merhaba,

Ben bir şey sormak istiyorum. Biz her iki şehirde de nikah şeklinde yapmak istiyoruz, düğün yapmak istemiyoruz. Belgelerimizi tamamlamak üzereyiz şu anda. Yani demek istediğim düğün mekanı vs ile uğraşmak istemiyoruz. Ücretini ödesek belediye böyle bir şeyi kabul eder mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplar için, belediyeye derdimi anlatamam muhtemelen diye sizlere sormak istedim, belki aranızda bu şekilde yapan birileri vardır diye.

Son düzenleme:
ya bnm çevremde var öyle mecburiyetten önceden resmi nikah yapıp daha sonra belediyenin nikah salonunda davetlilerle beraber formalite nikah yapanlar...bu çok da başvurulan bişey yani..yapılıyorr yanii

çok teşekkür ederim cevabınız için. ancak belediyeyi aradığımda bugün böyle bir şeyi kesinlikle yapamayacaklarını söylediler. yasakmış sanırım :( çalgılı, oynamalı düğün istemiyorduk halbuki ve düğün mekanıyla uğraşmak. ne yapacağız bilmiyorum artık.

Back