- 1 Eylül 2022
- 441
- 388
- Konu Sahibi True_orange
Herkese merhaba kızlar. Bir süredir gebelik için uğraşıyorum.İnnovita ve bir gebenin günlüğü ovülasyon testlerini aynı anda yapmaya karar verdim bu ay. Sebebi ise daha öncelerde innovita ovü testi kullanıyordum ve pik yakalıyordum mutlaka. Kucağıma almak kısmet olmasa da bu test takibi ile ve tabi ki önce Allahın nasip etmesiyle hamile kalmıştım hatta.Ama bu sefer birgebenin günlüğü ovü testi denemek istedim testlerim pik olmadan silikleşti çoğu aylar. Adetlerim düzenli, hormonlarımda bir sıkıntı yok o yüzden ben de böyle bir şey denemeye karar verdim. Pikler arasında fark olacak mı bakalım, meraktayım. Şimdi aşağıya gün gün fotoğrafları ekleyeceğim. Hangi testi alsam diye düşünenlere de bir fikir olur belki
Son adet tarihim:28 ekim
Bat:27 kasım
Bugüne kadar yaptığım testler bu şekilde. Gün gün ekleyeceğim yaptıkça. Her gün 2.5 saat sıvı alımına dikkat ederek 17.30 civarında yapıldı testler. Tam 10 dakika sonraki halleri
Son adet tarihim:28 ekim
Bat:27 kasım
Bugüne kadar yaptığım testler bu şekilde. Gün gün ekleyeceğim yaptıkça. Her gün 2.5 saat sıvı alımına dikkat ederek 17.30 civarında yapıldı testler. Tam 10 dakika sonraki halleri