• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki farklı kadın doğum uzmanının dediği bir birini tutmuyor hangisine inanmalıyım🙄

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
594
103
Merhabalar 2 Ay önce jinekolojik muayeneye gittiğim zaman doktor 1 cm miyom olduğunu dikkat etmezsem büyüyeceğini söyledi bunun için ilaç vermedi 2 ay sonra başka bir doktora gittim miyom var mı dedim çok iyi baktı hatta iki defa bakın dedim miyom falan yok dedi şimdi anlamadığım miyom kendiliğinden 2 ayda geçmiş mi yani geçen bir şey mi yoksa ilk gittiğim doktor yanlış mı gördü hangisine inansam ki 🙄

Adet döneni yaklaşırken miyom görünebilir demişti yıllar önce bir doktor bana.
Bunun gibi bir durum olmuş olabilir. İsterseniz 3. bir doktora görünün ama adet döneminiz bitmiş geçmiş olsun.

Adet döneni yaklaşırken miyom görünebilir demişti yıllar önce bir doktor bana.
Bunun gibi bir durum olmuş olabilir. İsterseniz 3. bir doktora görünün ama adet döneminiz bitmiş geçmiş olsun.
Adetliyken bakmıştı miyom var dedi. Diğeri de adetliyken baktı bişey yok dedi. Öyle yapayım 3. Bi doktora gideyim sırf bunun için

Bende şöyle diyim size, bende miyom değil polip vardı. Doktorum ultrason görüntüsünde gayet net bir şekilde gösterdi, görüntüyü de elime verdi. Bildiğin kabak gibi belliydi. Başka bir doktora daha gittim(ikisinde de adetliydim) doktor bana sende polip yok dedi. Ultrasonda görünmüyordu ama ultrason cihazı da ilk gittiğim doktorun cihazı kadar kaliteli ve net değildi. Bende doktora elimdeki ultrason kağıdını gösterdim bakın başka doktora da gittim orada var dediler, görüntü de bu dedim. Doktor bana "aaa gerçekten de varmış, bu ultrasona göre var ama bizim cihazımızda görünmüyor. Gittiğiniz doktorun cihazı daha kaliteli olabilir dedi. Cihazın kalitesine göre değişiyor." dedi. Ben de ilk doktoruma tekrar geri gittim iyiki de gitmişim. Üçüncü bir doktora daha gidin bakalım.

Bende şöyle diyim size, bende miyom değil polip vardı. Doktorum ultrason görüntüsünde gayet net bir şekilde gösterdi, görüntüyü de elime verdi. Bildiğin kabak gibi belliydi. Başka bir doktora daha gittim(ikisinde de adetliydim) doktor bana sende polip yok dedi. Ultrasonda görünmüyordu ama ultrason cihazı da ilk gittiğim doktorun cihazı kadar kaliteli ve net değildi. Bende doktora elimdeki ultrason kağıdını gösterdim bakın başka doktora da gittim orada var dediler, görüntü de bu dedim. Doktor bana "aaa gerçekten de varmış, bu ultrasona göre var ama bizim cihazımızda görünmüyor. Gittiğiniz doktorun cihazı daha kaliteli olabilir dedi. Cihazın kalitesine göre değişiyor." dedi. Ben de ilk doktoruma tekrar geri gittim iyiki de gitmişim. Üçüncü bir doktora daha gidin bakalım.
Öyle yapayım 3. doktora gitmek en iyisi olacak sağolun

Back
X