İki düğün

Hayyal

Doruk♥
Pro Üye
4 Temmuz 2008
5.767
14.790
773
Dün iki düğün vardı:
Selçuk Bayraktar-Sümeyye Erdoğan
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal
Ikinci düğün adada yapıldı
Adadaki 8 Otel de kapatıldı
800 bin TL masraf yapıldı
Çift; Queen’in Düğün marşı ile düğün alanına girdiler
Glykeria’nın Ta Tragoudia Mou şarkısıyla da konukların arasından yürüyerek nikâh masasına ulaştılar.
Fly Me To The Moon şarkısı eşliğinde ilk danslarını yaptılar.
Serkan Balcı şarkılar söyledi..
Basında ve sosyal medyada hayranlıklar ifade edildi, mutluluklar dilendi.
**
Birincisi ise;
Otel'de falan değil kültür merkezindeydi
Düğün marşı ile değil Kur'an Tilavetiyle başladı
Alkol yoktu, dans yoktu, eğlence yoktu
Yine de gülümseyerek fotoğraf cektirmelerinden bile rahatsız olundu
Ülkenin en üst düzey makamlarının katıldığı düğündeki güvenlik önlemlerinden bile eleştiri çıkarıldı.
Kötüsünüz.. iki yüzlüsünüz.. Kıskançsınız..
En basit insani adaptan mahrumsunuz!..
Mehmet bahçıvan
http://haberseyret.com/mobil/yazi/576/iki-dugun

siyasete ilgim yokdyur pek karismam ama
bu yazilana gore ortada çifte standartik alasi avr gibi sanki ..

Kiyaslamak abesle iştigal. Ama ben Kenanla Sinemin abartili düğününden de hoslanmadım. Memleketin dogusunda adi konulmamis bir ic savas var. Her gun şehitler geliyor. Sen ben hepimizin uzerinde hakları var. Sende düğün hayalinden vazgec sade bir toren yap. Cok mu buyuk bir sey

Kimseyi ilgilendirmez aslinda ama goz önünde olunca insan dusunmeden edemiyor

kenan sibellemi evlendi

sümeyye erdoğana huzurlu evlilikler -ha dahada sade olabilirdi evet şimdilik yada ne bileyim sadece nikah - sonuçta otorite sizsiniz ama şunuda biliyoruz ki dertleri sizin düğününüz değil

Kenanla Sinem sadece birer dizi oyuncusu ama diger cift Cumhurbaskanimizin kizi ayni zamanda Danismani. Sade bi törenle cok dogru bi karar vermisler ama keske misafirlere su yerine bi bardak serbet bi yemek ikram etselermis. Sacma olmus ne olursa olsun genc bi kizin hayatinin en önemli günü.
Bide su yol kenarlarina paravan cekilmesine anlam veremedim utanmislar mi acaba bizden

ben düğünlerin iptal edilmesi gerektiği fikrine katılmıyorum.
hayat böyledir, bir gün ölüm diğer gün düğün.

ama cb nin kızının düğününe laf edilmesine de bir şey diyemem, sonuçta adam herkesi bel altı vuruyor, elbette güzel günleri de ona yar edilmeyecek.
herkesin hayatında böyle değil midir, adam gibi babanız yoksa o düğün size zehrolur.
sümeyye'nin düğün gününün bu kadar eleştirilmesinin sebebi, bu yolu açan babasıdır, kimse de çıkıp duygu sömürüsü yapmasın.

biri beni çimdiklesin hayyal böyle bir haberi yayınladı ..Şakami buu 1nisanmi bugün hu hu birileri bisi yaZsin.n e oldu bu hatuna

Evet kıyaslaması saçma, zaten düğünler kıyaslanmayacak kadar farklı.

biri kendi parası ile düğün yapmış ki lüks yaşamak ne zamandan beri ayıp oldu, israfa hayır elbette ama hepimiz maddiyatımız el verdiğinde lüks yaşama derdindeyiz.
diğer düğünde ise kimin parası ile yapıldığı barizken söz söyleme hakkımızı saklı tutacak değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…