• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki doktordan estetik için randevu aldım..Sizce seçimlerim iyi mi?

Ainen

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
158
1
296
Bursa
1- Mesut ozcan la gorusucem

2- Alper Bayraktar ile

Size kimde karar verdigimi soylerim

Bulent Cihantimur lada gorusmek istedim fakat 7000 istiyor onu eledim fiyat tan dolayi acikcasi...Bakalim bana ve ben gibi olan herkez hakkinda hayirlisi olsun insallahhhh...Desteklerinizi bekliyorummm

bu arada unutmadan söyliyimm Prof dr Mesut bey aynı zaman da çiçeğimin de memişlerini yaptı harika oldu canım arkadaşımm benim sanada bu ön bilgi olsun :81:

hayırlı olsun güzelim :16:
inşallah istediğin cvpları alırsın herşey iyi olsun senin için :71:

Kizlar size inanamiyorummm ne kadar tatlisiniz yaaa :)) sizde bu samimiyet varken ben uca uca ameliyat olur gelirim :))

Sagolun beni arkds olarak ekleyinn tamammi anacim :)) msnimide alabilirsiniz hatta

Hepinizi opuyorummmm haberlerimi vericemmmm

Buarada Hilton cum eet cicegimm de oraya yaptirmis bunu herkez soyluyor ne gzl herkezin birbirnden haberi var :)) Mesut beyle randevum carsamba gunu size her gelismeyi anlaticammmmm

Kizlar size inanamiyorummm ne kadar tatlisiniz yaaa :)) sizde bu samimiyet varken ben uca uca ameliyat olur gelirim :))

Sagolun beni arkds olarak ekleyinn tamammi anacim :)) msnimide alabilirsiniz hatta

Hepinizi opuyorummmm haberlerimi vericemmmm

Buarada Hilton cum eet cicegimm de oraya yaptirmis bunu herkez soyluyor ne gzl herkezin birbirnden haberi var :)) Mesut beyle randevum carsamba gunu size her gelismeyi anlaticammmmm

evt cnm habersiz bırakma bizi biran önce içine sinen doktoru bul inşallah hemencecik atlat yaza sende hazır ol :16:

sende çok tatlısın canım yaa evet burada herkes birbirini ve neyin ne olduğunu bilir :87: haberdardır her şeyden :86:

hadi bakalım hayırlısı...:34:acele etmeden karar ver tatlım... hıltonun kilerı görmedim ama çiçeğiminde avatarındagördüğüm kadarıyla hoş duruyo...:nazar:hersey gönlünce olsun canım:40:

hadi bakalım hayırlısı...:34:acele etmeden karar ver tatlım... hıltonun kilerı görmedim ama çiçeğiminde avatarındagördüğüm kadarıyla hoş duruyo...:nazar:hersey gönlünce olsun canım:40:

bende henüz olmadım arzu ediyorum göğüs büyütme eşimide razı ettim azda olsa var göğüs dokum bakalım kısmet bilgi ediniyorum araştırmaya devam

bende henüz olmadım arzu ediyorum göğüs büyütme eşimide razı ettim azda olsa var göğüs dokum bakalım kısmet bilgi ediniyorum araştırmaya devam

bende arastırıyoum canım ne kadar sabırsızlansak da böyle şeyler aceleye gelmez.. ince eleyip sık dokumalıyız diyorum:1:umarım seninde hersey gönlünce olur canım..

Kizlarcim benim cok vaktim yok yaa ben mayista ise baslicam ve yaz sicaklari gelmeden hemde ise baslamadn su isi haftaya hallettmem gerek hem ne kdr aristirirsan okadar kafa karisio bide bizim bursada cok fazla alternatifimiz yok ztn mesut ozcan da iyi diolar hem fiyatida ii hem taksitte yapiooooo :)) daha ne isticemmmm :)) optummm haberlerimi vericemmm

Kizlarcim benim cok vaktim yok yaa ben mayista ise baslicam ve yaz sicaklari gelmeden hemde ise baslamadn su isi haftaya hallettmem gerek hem ne kdr aristirirsan okadar kafa karisio bide bizim bursada cok fazla alternatifimiz yok ztn mesut ozcan da iyi diolar hem fiyatida ii hem taksitte yapiooooo :)) daha ne isticemmmm :)) optummm haberlerimi vericemmm

cnm inşallah hakında hayırlısı bende mayısta bitmiş olsun istiyorum haberlerini bekliyoruz :34:

bu arada unutmadan söyliyimm Prof dr Mesut bey aynı zaman da çiçeğimin de memişlerini yaptı harika oldu canım arkadaşımm benim sanada bu ön bilgi olsun :81:

Hiltoncum cnm cicegimmm ismini vermedi bana doktorun fakat sitedede sanirim cok paylasimi cok sanki memnun deilmis gibi bir izlenime kapildim ben birde bir yazisini hatirliyorum boyutundan memnun deildi sanirim istedigi gibi yapmamisti...

Ayrica ingilterede nerdesin ben yeni dondum L:)))

canıııım hakkında hayırlısı olsn inşallaahh:34: mesut bey kaça yapıyor ameliyatı acaba?

canıııım hakkında hayırlısı olsn inşallaahh:34: mesut bey kaça yapıyor ameliyatı acaba?

mesut bey 3500-5000 arasi ama bence o 5000 i buluodur :))

bulent 7000

diger normaloperator dr lar ise 3000 ile 4000 ama nasildirlar bilinmez bence bu is elle alakali beceri cok onemli namindan ziyade...

Ama ben Mesut beye olurmuyum bilmem sadece on ggorusmelerimi yapicam Konur dada olabilirim Konur hastanesinde bakicam artik haber ederim ztn sizlere

kesinlikle katiliyorumm cicegiminn memislerini ben de cook begendim hatta sirf bu yuzden bursaya gidip mesut ozcana ameliyat olmayi dusunuyorum. bir tek ameliyattan sonra bursadan istanbula donmek zorlar mi diye dusunuyorum. gerci esim arabayi kullancak ben yayila yayila gelcem :))) ama insan korkuyo istee

mesut bey 3500-5000 arasi ama bence o 5000 i buluodur :))

bulent 7000

diger normaloperator dr lar ise 3000 ile 4000 ama nasildirlar bilinmez bence bu is elle alakali beceri cok onemli namindan ziyade...

Ama ben Mesut beye olurmuyum bilmem sadece on ggorusmelerimi yapicam Konur dada olabilirim Konur hastanesinde bakicam artik haber ederim ztn sizlere

8yavsa52cim mesut beyle gorusmeni gercekten cok merakla bekliyorum beni de mutlaka haberdar et olur mu. cunku ciddi ciddi dusunuyorum kendisini. buarada cicegimmmin gogusleri bence mukemmel otesi olmus. bana oyle kucuk de gelmediler.

8yavsa52cim mesut beyle gorusmeni gercekten cok merakla bekliyorum beni de mutlaka haberdar et olur mu. cunku ciddi ciddi dusunuyorum kendisini. buarada cicegimmmin gogusleri bence mukemmel otesi olmus. bana oyle kucuk de gelmediler.

tamam cnm sana haber vericem ekle beni arkds olarak ama:) buarada bende Mesut beyi dusunmuo deilimm ama cicegimi gormek nasip olmadi bana arkds olarak ekledim ama girmedi heralde foruma bi gorsem icim rahat edicek...

Bide cok avantajli ya 12 ye ve 36 aya boluolar :)) hemde 3500- 5000 arasi fiyati var ama ben yinede konurdaki doktora bi bakicam her ihtimale kjarsi suan bi cogunu eledim geride konurdaki ve mesut bey var ikisi arasinda karar vericemmmmm

Back
X