İki defa kimyasal gebelik geçirdim tekrar aynısı olacak diye korkuyorum ne yapmam lazım benim içim nasıl rahat edecek ?

nejlasonmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
84
6
24
İki defa kimyasal gebelik geçirdim arka arka evet herşey Allah'ın elinde ama korkuyorum acısı çok kötü ya bu stresi bu düşünceyi nasıl aklımdan içimden atacağım?
Doktora gittim böyle böyle oldu dedim kadın da bana kan sulandırıcı ve folik asit verdi "düşük neyden oluyor" diye sordum "acilde bana iki doktor da pıhtılaşma vardır kan sulandırıcı kullanman gerekir" dediler dedim oda "evet
Vitamin eksikliğinden de olur" dedi
İki aydır folik asit ve kan sulandırıcı kullanıyorum pazartesi günü randevu var Doktora gideceğim tekrar doktor tahlili filan mı yapar acaba? Yada başka ilaca mi başlatır

Öncelikle burda boş laf yapanlara dikkat etme tabiki herkes sağlıklı olsun ister böyle saçmalık mı olur. Kiz bebek icin yumurtlamadan önce hamile kalman gerekiyor. Balık ıspanak türlerini daha sık tüketmen gerekiyor erkek kromozom daha hızlı ama çabuk ölüyor kız kromozomu daha yavaş ama geç ölüyor. Olay bundan ibaret yumurtlama günü ile alakalı bu kesin bir bilgi değil bir bilim adamının teorisi bunu da bilmelisin. Erkek kadından önce orgazm olmalı kadın erekte olmamalı. Saglik okuyorum bildiklerim sadece bu kadar. Kimyasal gebelik hormon eksikliğinden vitamin eksikliğinden yumurtaliginizin kalitesiz oluşundan spermlerin kalitesiz oluşundan yani bir çok sebebi var bunun için ikinizinde tüm tahlilleri yaptırması gerekiyor. Bende kimyasal gebelik yaşadım 3 ay önce doktorum en azından tüplerin açık hamile kalabiliyorsun dedi. Yani umutsuz olma tedavi olmaya bak eşinle birlikte. Umarım istediğin gibi bebisini alırsın kucağına. ❤️‍🩹

Öncelikle burda boş laf yapanlara dikkat etme tabiki herkes sağlıklı olsun ister böyle saçmalık mı olur. Kiz bebek icin yumurtlamadan önce hamile kalman gerekiyor. Balık ıspanak türlerini daha sık tüketmen gerekiyor erkek kromozom daha hızlı ama çabuk ölüyor kız kromozomu daha yavaş ama geç ölüyor. Olay bundan ibaret yumurtlama günü ile alakalı bu kesin bir bilgi değil bir bilim adamının teorisi bunu da bilmelisin. Erkek kadından önce orgazm olmalı kadın erekte olmamalı. Saglik okuyorum bildiklerim sadece bu kadar. Kimyasal gebelik hormon eksikliğinden vitamin eksikliğinden yumurtaliginizin kalitesiz oluşundan spermlerin kalitesiz oluşundan yani bir çok sebebi var bunun için ikinizinde tüm tahlilleri yaptırması gerekiyor. Bende kimyasal gebelik yaşadım 3 ay önce doktorum en azından tüplerin açık hamile kalabiliyorsun dedi. Yani umutsuz olma tedavi olmaya bak eşinle birlikte. Umarım istediğin gibi bebisini alırsın kucağına. ❤️‍🩹
İnşallah. ben bekarken bir kaç defa adet düzensizliği için gittim bir sürü tahlil yapılmıştı yumurtlarda filan hiç birinde sorun yoktu gayet normaldi çok şükür yaşıma göre hepsi çok şükür iyi tüplerde söylemişlerdi yaşıma göre iyi. bence de kan pıhtılaşması benim bir tanıdığım var oda benim gibimiş ufacık bir darbe yediğin de direk morarmış sonra iğne almış ondan sonra hamile kalmış şu an bir bebeği var iki yaşında filan bende bu var ufacık darbe yediğim de direk morarma oluyor doktora gittim de soracağım bunu

Son düzenleme:
X