İki damla yaş aktı gözümden

vuslat5

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
412
17
318
İçel Mersin
Demin çekyatların altlarını toplayayım dedim birden elime bi ajanda geçti anacığım bütün tanıdıklarının telefon numarasını yazmış,en arkasınada tarifler yazmış,şu hastalığa şu iyi gelir bu iyi gelir diye notlar eklemiş..Olduğum yerde yığıldım kaldım iki damla yaş aktı gözümden..3 sene oldu kaybedeli ama hala sızısı içimde..Ne bilim paylaşayım dedim..Herkesin anneler günü kutlu olsun.

Nur içinde uyusun anneciğiniz..
Size sabır diliyorum..
Okuyunca benim de yaş aktı gözümden
Güçlü olun,sarılın sımsıkı hayata..

anneler ölmez cennette yaşar derler .acınızın tarifi yoktur elbette.allah sabırlar versin benide ağlattınız (

Allah sabırlar versin..
Tüm hayatını kaybetmiş annelerimizin mekanı cennet olsun..

Allah sabır versin.sen annesiz ben evlatsız girdim.sen annen için ben melek yavrum için gözyası döküyorum.

Cennette nurlar içinde olsun annelerimiz.
Özlüyorum bende çok ama yok.

Mekanı cennet olsun .Nur içinde yatsın :26:
Gidenlerin arkasından kalan izleri görmek bir kez daha yıkıyor insanı bilirim bu duyguyu...

Allah sabır versin.sen annesiz ben evlatsız girdim.sen annen için ben melek yavrum için gözyası döküyorum.

bende ıkınız ıcın gozyası doktum canım senın bebısın nur ıcınde yatsın ALLAH SABIRLAR VERSIN...
konu sahıbı arkadasım seninde anacıgın nur ıcınde yatsın mekanları cennet olsun gece gece kahrettınız benı

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneciğinin..yeri doldurulamayacak en önemli hazinemiz annelerimiz..bazen üzerim annemi de sonra utanırım kendimden..bir an kaybetsem ne yaparım diye düşünüyorum da hemen içimi bi ateş parçası düşüyor..çok çok zor olmalı..ama herşey insanlar için allaha sığınıcaz

Allah rahmet eylesin canim ..
içine atma her zaman payla$ bi $ekilde
yoksa bu aci senide yikar benide herkesi dert sahibi eder ..
en iyisi payla$mak inan bana ..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
sizde güçlü olmaya çalışın
tüm kk annelerininde anneler günü kutlu olsun

Nisan ayında bizde 3 yılı bitirdik, dün gibi, gitmemiş gibi...

Artık kardeşlerimde anne ama ben anneler gününü kutlamamaya karar verdim çünkü herkesin annesi bir tane...

Annesi hayatta olan herkes sımsıkı sarılsın, her günü anneler gününe çevirsin

Yaş kaç olursa olsun anne gittiği zaman evlat boynu bükük, kınasız kuzu ...

36 yaşındayım ve sanki artık daha çok ihtiyacım var gibi, o olsaydı dert dediğim şeylerin hiç biri olmayacaktı sanki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…