- 18 Nisan 2018
- 3
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi mutsuzgirl
-
Merhaba;Sevgili üye ,
Ailen de olsa , birine sırtını yaslamadan yaşamanın gururunu ilerde dibine kadar hissedeceksin. Şimdi yaşının da verdiği toylukla arabesk düşünüyorsun ..senin olmayan hicbirsey gözüne batmasın . Benim elimdeki bu ,deyip mutlu olmayı öğreneceksin .okula lüks araçla gelen , üstündeki kıyafeti bir maaşın olan , kırılan ayakkabı topuğu bir aylık mutfak masrafın olan , Iphone bilmem kaçını canı sıkıldığı için değiştiren kimse seni ilgilendirmez . Sen sana bak ..bırak kendini asagilamayi. .genel de konuşma ..burda kimi gördün ekonomik durumu iyi olmayanları küçümseyen? Biz kk olarak genelde yol gösterir , dert paylaşırız .bize niye patladın ?!
Sen kendini aşağıda gördükçe yukarı çıkamazsın . Emeklemeden koşmaya çalışıyorsun .hayatın bir alanında muhakkak sıkıntı çekiyor insan .emek olmadan yemek olmuyor ,ter dökmen gerek ..demek ki senin sıkıntı yasin da 20 .. ne yapalım yani ,bunları yaşayan milyonlarca insan var . Kimseye gökten para yağmıyor .o zengin arkadaşlarının babasına da,tv karşısında göbeğini kasirken büyük ikramiye çıkmamıştır emin ol ..yıllarca ter döküp ,hayatlarının bir alanında muhakkak büyük darbeler yemislerdir . E şimdi de bunun gereği olan hayatı yaşıyorlar .illa birine kizacaksan ailene kız ..ekonomik durumu senden daha yukarıda olanlara değil ..azıcık hasede giriyor böylesi ..
merhaba canım öncelikle kendinle gurur duymalısın kendi hayat mücadeleni kendin veriyorsun ailen bile olsa kimseye yaslanmıyorsun, ayakta kalmayı, hayatı öğreniyorsun.. güvendiğin kendinse yıkılmazsın... umarım hayatta her şey istediğin gibi olur bi gün burda hakim, savcı, dr oldum kendim emeğimle okudum diye konu açarsın..
Konun pek öyle demiyor . Sen önüne bakarsan mutlu olursun ,başkasının önüne değil .ayrıca çabanı tabi ki takdir ettim ama aktarma şeklin yanlış .. burda tonla üye var ,çoğu senin geçtiğin yollardan geçip , çok güzel bir hayat kurmuş . Yani çok ekstrem bir durum yok .. umarım sen de başarır ve hak ettiğin yerlere gelirsin .Merhaba;
Bence siz benim anlatmak istediğimi anlayamadınız yada ben tam anlatamadım.
Ben "maddi durumu iyi olan insanların elinde ki imkanlardan bende neden yok" gibi bir isyanda bulunmuyorum. Ben "bir bilgisayar almak için bile 3 ay çalışıp kendi paramla alabilecek güce sahipken, çalıştığım yere gelen, parayı çok kolay kazanan insanların, onlardan daha ucuz, basitmişiz veya onların paralarının kölesiymişiz " gibi toplumda yayılan algıdan bahsediyorum. Bulunduğum durumdan bir şikayetim yok Allah kolaylığını veriyor çok şükür. O yüzden konuyu yanlış yerlere çekmeyelim lütfen.
Kadınlar kulübüne yazmamın sebebi sizin tabirinizle "patlamak" ki çok çirkin..
benim tabirimle "öğrencilerin sesini duyurmak"dı tam olarak..
Mimarlık bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim. Avukat, savcı olamasam da çok iyi bir Mimar olacağım inşallah. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizin gibi insanlar var olduğu sürece hayatın temposunda ne kadar yorulsak da enerjiniz bizi dinç tutuyor. İyiki varsınız, keşke herkes sizin gibi düşünceli olabilse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?