• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki çocuktan sonra toplanamayan vücut

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
683
Merhaba arkadaşlar, 29 yaşında iki çocuk annesiyim. kızım 3 yaşında vajinal Doğum, oğlum 6 aylık sezeryanla doğdu. Çok yakın hamile kaldım anlayacağınız ve artık göbeğim elastikliğine kavuştu. 76 kiloyum 1.65 boyum var.hayatım Boyu altmışların sonu yetmişlerin başı şeklinde gittim tartı sorun değil de vücudum çok sarkık ve göbeğim artıkince deri şeklinde sarkığım var çatlaklarım çok ve poşet gibi düşüyor yaşlı göbeği gibi oldu nasıl sıkılaşırım hanımlar Bfit pilatese gidiyordum ama düzenli olamıyorum bi türlü kür, bitkisel içecek ve yahut ben yaptım geçti diyen var mı ?

toparlanir canim insallah,sekeri ve hamur islerini azalt,platesi kesinlikle duzenli yap,iki cocuk bende de var,biraz gögüslerim deforme oldu ama geri kalan yerler toparlandi şükür.

Vucut elastikiyetini kaybediyor bir yaştan sınra .Ya çok ciddi manada spor yapmanız gerek yada operasyon düşünebilirsiniz.Arada derede spor yapınca cok zor.Ama yaşınız genç çabuk toparlanırsınız.

Back
X