• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki çocuğu arasında yaş farkı az olan anneler yardım edin

evdeyim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
50
0
16
Ordu
benim 22 aylık bir oğlum var daha onu büyütemeden ikinciye hamile kaldım şuanda 10 haftalık da hamileyim.... acaba nasıl oluyor ikisi nasıl büyüyecek ikisine birden yetişebilirmiyim. büyüğü küçüğünü kıskanır mı zor yanları neler kolay yanları neler????... bilgilerinizi bekliyorum...

benim 22 aylık bir oğlum var daha onu büyütemeden ikinciye hamile kaldım şuanda 10 haftalık da hamileyim.... acaba nasıl oluyor ikisi nasıl büyüyecek ikisine birden yetişebilirmiyim. büyüğü küçüğünü kıskanır mı zor yanları neler kolay yanları neler????... bilgilerinizi bekliyorum...

Benim çocuklarımın arasında 28 ay var.
Oğlum çok yaramaz olduğu için 2. Ye hamile olduğumu duyduğumda bunalıma girmiştim.
Ama çok şükür 2 çocukla daha bile rahat ettim.
2. De ilk çocuğun acemiliğini atlattığınız için taze taze herşeyi tekrar yaşıyorsunuz.
Büyük kreşe gidene kadar biraz zorlandım.
Şimdi ikiside ortaokul çağına geldi, iyiki üstüste olmuşlar diyorum.
Zorluklarını 3 senede atlattım şimdi arkadaşım onlar benim.
Arada 6-7 yaş olsa idi biri henüz küçük olacaktı.

Merhaba,
benim iki kızım arası 19 ay var. O yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum.
Sonuçta zor mu zor evet ama çok da keyifli tabi. Hele birbirlerini anlamaya ve oynamaya başladıklarında hayat daha güzel oluyor tabi. Bizim kızların maceralarımız çok burada http://gunesanne.com/?cat=10 yazıyorum arada uğrayın mutlaka beklerim..

sevgiler,
Güneş

Arkadaşım
oğlun yaramazsa ve yanında da hiç yardımcın yoksa ve 2. çocuğun da erkek olursa
ZOR GÜNLER SENİ BEKLİYOORR.....

üzülerek söylüyorum ama malesef ben çok zor günler hatta aylar geçirdim
benim çocuklarımın arasında 24 ay var
büyük oğlum ne ipte ne kazıkta durur
düz duvara tırmanır
kardeşi olunca onu çok kıskandı, kardeşini uyuttuğum zaman gidip onu uyandırırdı, hiç boş vaktim olmuyodu, aynaya bakmaya korkar olmuştum
şimdi biri 5 yaşında, biri 3 yaşında
daha idare eder durumdayım, kendime vakit ayırabiliyorum
ama çok kavga ediyolar, ikisi de birbirine vuruyo

Back