İki canlı bomba yakalandı

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
Ankara’da 100 kişinin yaşamını yitirdiğin canlı bomba eylemlerinin ardından tüm Türkiye’de İŞİD’e yönelik operasyonlar başlatıldı.

Hatay, Konya, İzmir, Adana, , Antalya ve Kocaeli Gebze’de gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yapılan operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin terör örgütü adına çalıştıkları belirlenirken, dört sanık tutuklanarak Kandıra Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Tutuklanan isimlerden birinin, İstanbul’da canlı bomba eylemi yapma hazırlığında olduğu ve bu eylemle İstanbul’u kana bulamayı hedeflediği iddia edildi. Hatay’da yapılan operasyonlarda ise terör örgütü İŞİD üyesi olduğu iddiasıyla 9 kişi gözaltına alındı. Sorgularının ardından yedi kişi serbest bırakılırken iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu iki kişi arasında ise, İŞİD’in aranan 21 canlı bomba militanından 1’i olduğu belirlendi.

IŞİD’e gidenler tutuklandı

Bu arada, Gaziantep’te güvenlik güçlerinin durdurarak aradığı 2 araçta IŞİD saflarına katılmak için Suriye’ye giden 10 kişi tutuklandı. Tutuklananların ikisinin Türk vatandaşı olduğu belirtildi.
http://www.gazetevatan.com/iki-canli-bomba-yakalandi-874739-gundem/

Dışarı çıkmaya korkuyoruz iyice paranoyak olduk artık

Bu sabah işe gelirken her durakta polis vardı abartısız.
Ne günlere kaldık İşidi de göz göre göre başımıza bela ettik.

21 canli bomba mi?

Mısır carsisindan gecerken hep acaba biri burayi patlatir mi diye dusunuyorum. Cunku olmamis bir sey degil olmus.
Allahim sen onlara fırsat verme. Lutfen bir daha boyle seyler yasanmasin..

Gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz , insanların psikolojisi bozuldu o metrodaki canlı bomba sana kız en güzel örneği.Hep bir tedirginlik hali herkeste...Okula gidince ilk yaptığım pencereleri kontrol etmek bir şey koydular mı diye.
Bugün hava mis gibi.Normalde dışarı çıkacaktım ama evdeyim.Avm ye gidecektim gitmiyorum ,riskli bana göre haftasonu zaten kalabalık oralar ,en güzel ve uygun mekan...Güneydoğu'da görev yapmanın verdiği güvensizlik de var.Umarım kısa zamanda geçer bu zamanlar.

Çok geç kalındı bu insanlar yapılanma sürecinde tutuklanması gerekirdi şimdi epey güçlendiler bu işid'e katılan gençlerin çoğuda işsiz ,avare tehlike büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…