• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki bebek kaybettim!

aromaaammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
31
0
36
İstanbul
Ben iki tane bebeğimi kaybettim
biri 2 buçuk aylıkken karnımda öldü nedenini araştırmak istediğimdede 2 yada 3 düşükten sonra bunun tekrarlayan düşük olabileceğini ve araştırılabileceğini söylediler kürtaj olmak zorunda kaldım
son ana kadar bekledim onun canına kıyan olduğum düşüncesini değiştirebilmek için ve acil durum diyerek aldılar
sonrasında doktor hemen tekrar hamile kalabilirsin dedi ben yine de 2 ay bekledim sonrasında tekrar hamile kaldım doktora gittim bir önceki durumdan dolayı kan sulandırıcı kullanmanın doğru
olacağını söyledi ve hergün bir tane olmak üzere ilaç kullandım ve 1. haftamda kanamam oldu :(( ve yine kaybettim
şimdi nasıl cesaret edeceğim merak konusu ayrıca kime nereye gitmeliyim bilmiyorum doktorlardan nefret ettim bu yüzden ikinci düşüğümden sonra doktora gitmedim
cahil biri deilim sadece çok yıprandım bu yüzden hiçbiyere gidip hiçbişi duymak istemedim sadece bi labaratuar da test yaptırıp betahcg me baktırdım
o kadar günlük kanamadan sonra betahcg m normale dönmüştü :(

Cok gecmisolsun, Allah sabırlar versin. Gercekten zor , yıpratıcı ve üzücü bir durum. Malesef zamandan başka hic bı sey de ilaç olmuyo. Benim de 3 düşüğüm oldu. Senin gibi düşünüyordum Dr lardan cok kazık da yediğimi düşünüyorum. Ama cok istediğim icin yılmadım yine dr lardan medet umdum.
Pihtilasma testlerin yapıldı mı bilmiyorum ama önce onları yaptir. Bir de rahim filmi çektir mutlaka. Bende rahimde septum olduğu anlaşıldı. Ama bunun icin 3 düşük yasamama gerek yoktu, keske daha önce isteselerdi.
Rahmimde perde olduğu icin düşük oluyormuş. Bunun ıin 2 kere histereskopi oldum. Ve su anda 4. Kez hamileyim Rabb'ime şükürler olsun 22. Haftamı gördüm.
Sorunlar cok büyük olsa da kaynağı cok küçük olabiliyor. O yüzden pes etme. Dr araştır ve üstüne got

Cok gecmisolsun, Allah sabırlar versin. Gercekten zor , yıpratıcı ve üzücü bir durum. Malesef zamandan başka hic bı sey de ilaç olmuyo. Benim de 3 düşüğüm oldu. Senin gibi düşünüyordum Dr lardan cok kazık da yediğimi düşünüyorum. Ama cok istediğim icin yılmadım yine dr lardan medet umdum.
Pihtilasma testlerin yapıldı mı bilmiyorum ama önce onları yaptir. Bir de rahim filmi çektir mutlaka. Bende rahimde septum olduğu anlaşıldı. Ama bunun icin 3 düşük yasamama gerek yoktu, keske daha önce isteselerdi.
Rahmimde perde olduğu icin düşük oluyormuş. Bunun ıin 2 kere histereskopi oldum. Ve su anda 4. Kez hamileyim Rabb'ime şükürler olsun 22. Haftamı gördüm.
Sorunlar cok büyük olsa da kaynağı cok küçük olabiliyor. O yüzden pes etme. Dr araştır ve üstüne got
çok haklısın ama kime gideyim ne yapayım bilemiyorum kafam karman çorman rahim filmini duydum gerçi korkuyorum ondan korkunç bişeymiş galiba
walla Allah büyük istedi mi olur diyorum sadece ama doktora gitmem gerektiğini de biliyorum sadece kendimi yorgun hissediyorum ve hangi doktora güveneceğimi bilmiyorum
bisürü doktora gittim olmadı
Allah tamamını da gördürsün İnşallah canım ya

Hangi ildesin canım? Eğer istanbuldaysan ben Dr umdan cok memnunum, bı bakarsın aklına yatarsa. Rahim filmi ben 3 kere çektirdim hic korkma iyi bı yerde son teknoloji aletle çektirirsen cok cok az ağrı hissedersin.

Gercekten zor bi durum Allah sabir versn bnde 6 kez dusuk yaptim kan pihtillasmam oldugu icn kan sulandirici ilaclar kullandim simdi yine doktora gitmeye devam ediyorum 7. Dogurabilmek icin zaman geliyo alti disigi bile unutuyosn cok sikinti yapma Allah buyuktur

kötü durum ama allah büyük canım..
inşallah en kısa zamanda sağlıkla bi evladın olur...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum allah sabır versin..inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirerek bebeğine kavuşursun..

Back