• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Iki ayri yerde dügün olacagi icin, IKI kez gelinlik giyen arkadaslar yardimmmm!!!??

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Hosgeldiniz kizlar....vaktinizi ayirdigniz icin tesekkürler...a.s.

Seneye dügünüm olacak insallah..Sorun su:

Cuma aksami salon dügünüm olacak memlekette...pazar günüde Istanbul da nikahimiz kiyilacak..Arada dinlenmek icin ve yola koyulmak icin bir cumartesi var...Benim derdim gelinlik..hem dügünde hemde nikahta giyinecegim icin cok kirlernirmi acaba salon dügününde diyorum...cumarteside bir günde kuru temizlemede teslim edemezler sanirim..birde yola cikicaz ISTye gitmek icin!

Elde yikansa olurmu...hic degilse eteklerini elden gecirsem??

Cokmu kirleniyor kizlarrrrr gelinlik?? Yardimmmmmm edin bana bacilarrrr!! Bi akil verin...kafamçokkarıştı

:enbuyukkk:

evet gelınlık kırlenıyor ama sadece ucları onlarıda uygun bır sekılde sılmen yeterlı oluyor sorun yapma bence bu kadar.

canım benim de iki yerde oldu...ama bir hafta ara ile ben kuru temizlemeye vermiştim, zira ilkinde felaket kirlenmiştii kuyrukluydu bir de gelinliğim ...
canım benim gelinliğim ipek taftaydı o yüzden biraz sönme oldu kuru temizleme yaparken, konu açmıştım istersen bak gelinliğime bariz fark var sen de anlarsın...o yüzden kuru temizleme yaptırma derim ben...bence kumaşına göre değişir, organze filan olursa elde ykaman kolay olur da ipekse zor olur...

benimde iki ayrı yerde ardarda düğünüm oldu dinlenme payıda yok
kirleniyo canım gelinlik hemd nasıl kirleniyor biz ertesi sabah hemen kuru temizlemeye verdik ben kuafördeyken aldılar getirdiler giydim hadiii yolculuk bide sıcaaktı
offfff bayılmıştım sıcaktan yollarda molo verip eteklerimi havalandırmıştımsırnaşık şey millet noluyoz gibisinden arabalardan el sallıyo sende yap çok zevkli hihoyyyt
anaaa bende amma uzatmışım konuyu sonuçta kirleniyo işte :1rolleyes:

Benim de 2 düğünüm oldu. Birisi Perşembe akşamı diğeri Cumartesi akşamıydı.

İlk düğünden sonraki Cuma sabahı evde elimizde yıkadık. Biraz da Oxi Action koyarsan süper oluyo. 3 kişi yıkadık kaydirigubbakcemile3 Organze eteği vardı, kuyruğu çok uzundu. Bi de benim gelinlik ütü istemediği için çok kolay oldu.

Gelinliğini seçerken bunlara dikkat edersen sorun çıkmaz yerimseniben

Bu da gelinliğimin eteği kaydirigubbakcemile4

s6001064zt3.jpg

kızlar benim de sorum şu:

benim de bir memleketimde bir de eşimin memleketin de iki düğün olacak inş.eşim sadece onların düğünde gelinlik giymemi istiyor.asıl üğün o olmuş olacak ya.bizim düğün de abiye giymemi istiyor.annemler de burdakiler seni gelinlikle görsünler ,birdaha göremezler diyor.ikisini de kırmak istemiyorum kızlar.sizce hangisi doğru olur.sizler nasıl yaptınız?

Canim benim benimde ayni olacak ben kuru temizlemeye vereceğim. Sen öyle yap istersen. Beyaz olduğu için çabuk kirlenir.

benim de bir memleketimde bir de eşimin memleketin de iki düğün olacak inş.eşim sadece onların düğünde gelinlik giymemi istiyor.asıl üğün o olmuş olacak ya.bizim düğün de abiye giymemi istiyor.annemler de burdakiler seni gelinlikle görsünler ,birdaha göremezler diyor.ikisini de kırmak istemiyorum kızlar.sizce hangisi doğru olur.sizler nasıl yaptınız?

benim annemde senin annenin dediğini gibi olsun istiyor. Bişver giy. Hemen verirsin kuru temizlemeye herkes görsün gelinlikle seni

canim bence ikisindede gelinligini giy cünkü ikinci dügününde hem senin tarafin görmek ister birde kendi dügününde gelinlik degilde abiye giyersen bence cok komik olur...

Kesinlikle ikisinde de gelinliğini giy. yerimseniben

benimde düğünüm 2 yerde oldu ilki İstanbul da NİKAH ikincisi Balıkesir de DÜĞÜN ama biz ara vermiştik bir hafta ve nikah olduğu halde etekleri kirlenmişti eşimle temizlemiştik pırıl pırıl da olmuştu bence sen bi kuru temizlemeciyle anlaş iki tarafta da gelinliğini giy akrabaların ailen görsün seni beyazlar içinde .....

Kesinlikle ikisindede gelinliğini giy. Annen haklı iki düğünde de seni gelinlikle görmek isteyeceklerdir. Hem sana bir şey daha söyleyeyim. Eşini kıracağından korkma çünkü erkeklerde düğüne karşı tuhaf bir durum var ;ona bürünüyorlar ama düğün anı geldiğinde ve seni kuaförden almaya geldiği zaman onun gözü sadece seni görüyor ve senin büyüne kapılıyor ve sonrası sadece mutlu anlar sorun yapma ve dediğimiz gibi ikisindede giy eminim prenses bigi olacaksındır.Ve o sana diyecek ki "iyi ki giymişsin"

valla benimde öle olucak hatta kendi memleketimde nikah onların orda düğün ama ben ikisindede giycem. artı evimdende kesinlikle gelinlikle çıkacam beni ilgilendirmez. benim ailem akrabalrım beni burda gelinlikli görmeliler.

Kizlar tesekkür ederim...bakalim ne etcem...Dügün Cuma aksami olursa...yetisirsem cumartesi ISTye vardigimda hemen bir kuru temizlemeye veririm...acaba bir kac saatte cikartabilirlermi??? Hic degilse aksama kadar cikartip teslim etseler yeterli bana..! Pazar günüde tekrar nikahta giyerim....mutlaka iki kez giymem gerek...abiye gibi alternatifim yok yani...bu benim tercihim...hem kendi ailemin tarafi beni gelinlik ile görsün istiyorum, hemde nisanlimin tarafi..!

Kizzzzlarrrrr, IST-Eyüp taraflarida bildiginiz iyi, titiz ve güvenilir calisan bir kuru temizleme yeri varmi?? Özelden de msj yazabilirsiniz..!!

a.s.

ben de 2 kez giymiştim gelinliği. etek çok kirlenmişti,yıkanacak gibi değildi.
elde yıkamak,kumaşına göre değişir. bence riske atılmamalı.
kuru temizleme 1 günde vermişti bizimkini. hatta boyun bölgeme pudra da sürmüşlerdi, gelinliğin üstü de pudra olmuştu. komple temizlemeye gitmiştiler.

selam kızlar bende yaz gelını olacagım.nısanlım benımle aynı sehırde ailesi farklı sehırde yasıyor.bizimde nikahımızn kayınvalıdemlerın yerınde olacak.bir hafta sonra anarada oalcak.ben kendı gelinliğimi birkez gıymek ıstıyorum nedenı ıse kayınvalıdemlerın yeri 6 saat uzaklıkda:S orda giyecenegım nıkah ama gelen gıden olacak sonra biyerde yemek falan gelınlık gene batacak sarılan öpen vssss.kuru temızleme versem ılk giydigim gibi olmucak sönecek.oyuzden ben ark gelınlık bakıyıromum nıkahda onu giyecegim.kendım sehrımde düğün salonumzuda burda fotograf albumu falan hep burda oalcagı ıcın kendı gelınlıgımı burda giycegim.iki ayrı sehirde aynı gelınlıgı gıyme taraftarı değilmi kendı adıma.ama salon burda oslaydı ılk bir hafta sonra nıkahda aynı gelnılık gıyerdım.ben ılk gece kendı evıme ınmek ıcın önce nikah sonra dugun ank olsun sıtedım nıtekımde ole oluyor.

Benim de kınagecesi cuma nikah pazar günü oldu... Ama bizim taraftan nikaha gelecekler az olduğu için ben kına gecemde de gelinlik giydim....
Gecenin sonuna doğru kına merasiminde de kına kıyafetimi giydim...
Ctesi sabah direk kurutemizlemeye götürdüm, çıkınca gelinlik gelinlikten başka herşeye benziyordu, hemen gelinliği diktirdiğim yere gittim, bi ütü yaptılar puf puf tekrar eski haline döndü :))
Pazar günü de yla çıkıp nikaha gittik...
Tabii bizim aradaki mesafe 2 saat olduğu için çok sorun olmadı, eğer mesafe uzaksa 1 hafta arayla yapmakta fayda var, yoksa yetişmez, hem de çok yorgunluk olur...

berkeley kullanıcısından alıntı

benimde aynı şekilde iki düğün olacak benim annemde aynı şeyi söyledi ve bende kırmak istemiyorum açıkçası bende iki yerde de giyeceğim ve arada bir gün olacak yani perşembe bir düğün cumartesi diğeri yapacak birşey yok :)

Bizim de iki düğün olacak gelinlik ve kına kıyafeti ikisini de burda aynı gecede giyicem, zaten düğün fotoğrafları için de burda anlaştık, ama benimde kafamda soru işaretleri var cuma günü bizim memlekette olacak pazar günü de kahramanmaraşta nişanlımın memleketinde bir günde kuru temizleme yetişir mi bilmiyorum

bizim de ilk önce benim memleketimde olucak. ki özellikle annem istedi evden kız gelinlikle çıkar die. 1 hafta sonrası düşünüorum eşimin memleketinde. ki çok uzak zaten manisa trabzon yani. nolucak bilmiorum

Back