- 20 Temmuz 2015
- 208
- 101
-
- Konu Sahibi nukte-i pira
Evet sık sık rastlanan bir durum zaten 2 memeye farklı boyutlarda protez takılması.. Yalnız emzirmeyi yeni bırakmışsınız, 6-12 aydan önce ameliyat olmanız sağlıklı olmayacaktır.
Deformasyon kas altı ameliyatta pek görülmüyor, emzirme de sorun olmuyor.Teşekkürler. En merak ettiğim buydu. protezden sonra 2. çocuğun emzirilmesi de sıkıntı olabilir o zaman, deformasyon olacaktır illa ki. En iyisi 2. bebekten sonra olması galiba. hem boşa yaptırmak istemem, hem de tekrar bıçak altına yatmayı göze alamam.
Deformasyon kas altı ameliyatta pek görülmüyor, emzirme de sorun olmuyor.
Ömürlük garanti veremiyor protez firmaları yine de deforme olmadığı müddetçe kullanıyorsunuz. Bu süre kişiden kişiye değişiyor ama firmalar 15-20 yıl garanti veriyorlar. Daha fazla da kullanabilirsiniz. Kas altı ameliyat oldum ben de, ilk 4 gün fazla ağrım oldu, baskı da vardı. Nefes almakta güçlük çekmiştim. Ama ilk birkaç günü atlattıktan sonrası daha hızlı geçiyor.Peki ömürlük mi oluyor? Yani ilerleyen senelerde yenilemek gerekir mi ameliyatı? Kas altından olunca ağrının az, ama baskının çok olduğu söyleniyor. Siz yaşadınız mı? Bu arada sizde ameliyat geçirdiniz sanırım.
Asla! İyi ki olmuşum bu ameliyatı, hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri..Geçmiş olsun, Peki keşke yaptırmasaydım dediniz mi hiç?
Sonuçta büyük olana göre eşitlenmiş, sayılara takılmayın. Bendeki 325 ile bir başkasındaki 325 tamamen farklı boyutta görünebilir. Benim memem 325 demek hiçbir ölçü göstermez.Şimdi bendede biri 300 cc biri 325 cc şimdi benım göğsüm 325 cc ye göremi değerlendirim 325 mi dicem 300 mü dicem büyüklük olarak..300 olan göğüsüm deiğerine göre büyük ve sarkıktı.300 olan föğsüm emme başından dikleştirildide.ben küçük olacak diye üzülüyırum eşimde diyor bu 325cc oluyor iştw diyor diğeri 325 cc ya suam eşit duruyorlar.ne diyorsunuz