İki aydır regl olmuyorum

aradabirbende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
38
-21
27
evliyim korunuyorum ama hapla ilaçla değil 2 ay olacak hala regl olmadım bugün test alıp yapacağım ama normalde de gecikiyordu çok düzensiz oluyordum genelde şimdi evliyim diye stres yapıyorum acaba mı diye düşünüyorum aranızda böyle bu durumu yaşayan oldu mu?

Bizde bu durumu yaşayan olsa ne olur olmasa ne olur. al bi test yap öğren sonucu bu kadar basit. Bide buraya yazarsan sonucu madem konu actın

Hanımlar merhabalar ya bende uzun süredir evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz 4 ay çocuk yaptık ama olumlu sonuç alamadık bu ay özellikle çocuk ilişki yaşamadık ama korunmadık da 5 gün regl tarihim geçiyo 2 defa ilişkiden sonra affedersiniz (kendimi temizlerken) peçeteye çok az miktar da çok hafif açık pembe kan geldi ve tekrarı olmadı ne çamaşıra gelen lekelenme var nede sonradan test yapmadım kararsız kaldım beni de aydınlatır mısınız bu arada regl tarihimde asla gecikme olmaz düzenli regl oluyorum en son regl tarihim 14.11.2024

Hanımlar merhabalar ya bende uzun süredir evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz 4 ay çocuk yaptık ama olumlu sonuç alamadık bu ay özellikle çocuk ilişki yaşamadık ama korunmadık da 5 gün regl tarihim geçiyo 2 defa ilişkiden sonra affedersiniz (kendimi temizlerken) peçeteye çok az miktar da çok hafif açık pembe kan geldi ve tekrarı olmadı ne çamaşıra gelen lekelenme var nede sonradan test yapmadım kararsız kaldım beni de aydınlatır mısınız bu arada regl tarihimde asla gecikme olmaz düzenli regl oluyorum en son regl tarihim 14.11.2024
Sizin ki daha sıkıntıymış belirtide olmuş bence test yapın bende yapacağım

X