Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benin de çok moralim bozuk bakınca kapalı gibi duruyo sese kendi mi ne oldu anlama dim bendeTers bi hareket falan mı ettin acaba kimsenin öyle bişey yazdığını görmedim bu form da üzüldüm inan ya
Zedeledi mi anlama dimTers bi hareket falan mı ettin acaba kimsenin öyle bişey yazdığını görmedim bu form da üzüldüm inan ya
Zedeledi mi anlama dim
Bende acaba oyle bisey mi oldu diyorum yoksa durduk yere neyin nesiBi yazı okumuştum bu forum dışında tam iyileşme süresi iki ay yazıyordu çok dikkat edilmeli falan uykuda falan ters bi hareket etmiş olabilir misin
Yine de korkma doktor tuttu dedi sana kötüyü düşünmeyelim
Belki geçici yaptırımdım şimdiki aklım olsa kalici yi korumak gerçekten zorBöyle şeyleri gördükçe yaptırmakta çözüm olmuyor gibi geliyor korunması daha zor sanki
Bence de zor ama bazılarımız mecbur işte kalıcı için geçici kısa süre için geçerli uzak yerlere gelin gidenler için en mantıklısı kalıcı yöntemBelki geçici yaptırımdım şimdiki aklım olsa kalici yi korumak gerçekten zor
Aslında kapalı duruyo baya kişiyede attım kimsede açık duruyo demedi benim bazen adetten sonra bir iki hafta geçince kanamam olurdu hatta bunun için doktora gidecektim ona yoruyorum çünkü hicbir şekilde zorlama olmadi ters bir hareket olmadi bi damla kan geldi sonra akıntıyla hafif özür gibi geldi bi daha bisey yok ve assa dan gelmiş yani hafif bir delik vardı ordan hani bakıyorum dikilen yerde zorlama yok kızarıklık yok dedim herhalde arada sonradan gelen kandan olduBence de zor ama bazılarımız mecbur işte kalıcı için geçici kısa süre için geçerli uzak yerlere gelin gidenler için en mantıklısı kalıcı yöntem
Doktorun kimdi acaba?Aslında kapalı duruyo baya kişiyede attım kimsede açık duruyo demedi benim bazen adetten sonra bir iki hafta geçince kanamam olurdu hatta bunun için doktora gidecektim ona yoruyorum çünkü hicbir şekilde zorlama olmadi ters bir hareket olmadi bi damla kan geldi sonra akıntıyla hafif özür gibi geldi bi daha bisey yok ve assa dan gelmiş yani hafif bir delik vardı ordan hani bakıyorum dikilen yerde zorlama yok kızarıklık yok dedim herhalde arada sonradan gelen kandan oldu
Ankarada gittim ben burdan yazmak doğru olmaz belki özelden yazayımDoktorun kimdi acaba?
Nasıl oldu bu durum ve senin daha yeni mi oldu yani bozulmaBen İstanbuldayım çok gerginim kendi isteğim ile olmadı diye sanrım bu kadar kasıyorum o kanı gördüğüm günden beri 4 gün geçti hayatım zehir oldu sanki
Evet cuma günü oldu ve kendime gelemiyorum bide hepsi girmedi birazı girdi ben karşı koyup kendimi geri çektim yani bi sevişme de söz konusu değil önce kahvergengi bi akıntı geldi sonra kırmızı kan gördüm anlatılan gibi açık pembe değildi benimkini rengiNasıl oldu bu durum ve senin daha yeni mi oldu yani bozulma
Herkesin ki çeşit çeşit benim de açık pembe değildi ilk bozulma ve su an ameliyat olamazsın olan şey çok taze tutmaz üstünden biraz zaman geçmeli gel ben dikerim diyene inanma taze şey hemen tutmaz kan var orda çünkü dahaEvet cuma günü oldu ve kendime gelemiyorum bide hepsi girmedi birazı girdi ben karşı koyup kendimi geri çektim yani bi sevişme de söz konusu değil önce kahvergengi bi akıntı geldi sonra kırmızı kan gördüm anlatılan gibi açık pembe değildi benimkini rengi
Aaa gerçekten mi peki ne kadar zaman geçmeliHerkesin ki çeşit çeşit benim de açık pembe değildi ilk bozulma ve su an ameliyat olamazsın olan şey çok taze tutmaz üstünden biraz zaman geçmeli gel ben dikerim diyene inanma taze şey hemen tutmaz kan var orda çünkü daha
En az bir ay geçsin bence hani abartı olur belki bir ayda ama o kadar geçsin 15 gün sonrada yapılabilir ama bir ay geçsin orası bi toplasın kendini en azından sonra işlemin rahatca olur korkma piskolojim yüksek tutmaya çalış ölümden hariç herşeyin çözümü var ben tutmasa geçici için bile para biriktirdim hani ikisinede razıydımAaa gerçekten mi peki ne kadar zaman geçmeli
Umarım tutar umarım bu yükten kurtulursun kurtuluruzEn az bir ay geçsin bence hani abartı olur belki bir ayda ama o kadar geçsin 15 gün sonrada yapılabilir ama bir ay geçsin orası bi toplasın kendini en azından sonra işlemin rahatca olur korkma piskolojim yüksek tutmaya çalış ölümden hariç herşeyin çözümü var ben tutmasa geçici için bile para biriktirdim hani ikisinede razıydım
Nereye gidebilme imkânın var ankara istanbulUmarım tutar umarım bu yükten kurtulursun kurtuluruz