• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki arada bir derede kaldım

Kardeşimin devam eden bir boşanma davası vardı. Üçüncü celsede nihayet karara bağlandı .Taraflar boşandılar .Dosyada tanıklık yapan baldızı olacak kişi verdiği ifadede anneme iftira atmış .Şöyle ki eniştem içerdi annesi de alkol kullanırdı geceleri eve geç gelirdi diye bir ifade kullanmış tanıklığında.Annem 74 yaşına gelmiş Anadolu kadını tarzında giyinen ve öyle yaşayan bir kadındır .Klasik ,başı bağlı ,gelenek ve göreneklere göre yaşamış ,evcimen ,kendini sadece çocuklarına adamış bir kadındır .Babamı zaten 1,5 yıl önce kaybettik .Yaşı da epey var .Biz bu baldıza dava açsak üzülür ,daha çok yıpranır diye düşünüyorum .Bir taraftan da herkesin yanına hak mı kalacak diye düşünüyorum ama ilk düşüncem ağır basıyor .Siz olsanız nasıl davranırdınız ?

Bu olaydan bir beklentiniz yoksa eğer, kapansın kalsın derim ben.

En nihayetinde son kozlarını oynamaya çalışmış ve herkesin yaptığı kendine. İlahi düzende adaletini bulur bu da.

Bu olaydan bir beklentiniz yoksa eğer, kapansın kalsın derim ben.

En nihayetinde son kozlarını oynamaya çalışmış ve herkesin yaptığı kendine. İlahi düzende adaletini bulur bu da.
yok yok ne beklentimiz olacak .Açarsam zaten sembolik bir değerden açarım .
En güzeli aslında allaha bırakmak .

Benim abimin de bosanma davasi yeni bitti, zaten anneler icin cok sancili bir surec. Bir de karsi dava acip iyice yormayin kadini. Siz de kendi sahitlerinizi konusturun yeter. Gecmis olsun...
evet ve bizim ailemizde ilk boşanma vakası bu .
Akrabalarda dahi boşanma yok.
Açılışı yaptık bakalım sonu hayrola .

BÖYLE İNSANLAR MUHATTAB OLMAYA BİLE DEYMEZ. ALLAHA HAVALE ET İFTİRANIN BEDELİNİ ER GEÇ ÖDER.

evet ve bizim ailemizde ilk boşanma vakası bu .
Akrabalarda dahi boşanma yok.
Açılışı yaptık bakalım sonu hayrola .

Ben de arkadaslarimdan falan duyardim insanlarin bosanirken ne kadar cirkeflestigini ama insan yakinen yasayinca bambaska oldugunu anliyor. Bizimkiler mahkemede anlasmali bosandi ama arka planda ex gelin hanim hazretleri abime giysilerini bile vermedi, neymis evdeki her sey senin demis o zaman bir mendil bile alamazmis. Ne yapacaksa eski kocasinin donunu atletini :)
Neyse gecmis olsun tekrar, umarim en az hasarla kurtulursunuz.

abim içkici imiş ve eve alkollü gelip yapancı erkeklerle alem yaparmış ki abim ben şehir dışındayken eve tamirci filan alma diyecek kadar hassas bir insan (kıskançlıktan değil zarar verir diye).Tazminatı artırmak için filan sanırım yalan beyanda bulundular .Annem zaten Kayseri'de .Onlar İstanbul'da .Kararı veren merci hiç mantık da yürütmemiş .Bu kadın zaten beraber yaşamadı geliniyle . neden alkol alsın nerden biliyorsun alkol aldığını .Baştan sona mantık hatası ile dolu bir dosya .
Dava mı açardım bilmem ama bu iftirayı atanları çok pis döverdim. İftira ile neye ulaşmaya çalışmışlar? Pes..

O insanlarla yüz göz olmaya değer mi bırak Allah'ından bulsun. Yalnız ben olsam sadece Allah'a bırakmaz o kadını döverdim.

Ben de arkadaslarimdan falan duyardim insanlarin bosanirken ne kadar cirkeflestigini ama insan yakinen yasayinca bambaska oldugunu anliyor. Bizimkiler mahkemede anlasmali bosandi ama arka planda ex gelin hanim hazretleri abime giysilerini bile vermedi, neymis evdeki her sey senin demis o zaman bir mendil bile alamazmis. Ne yapacaksa eski kocasinin donunu atletini :)
Neyse gecmis olsun tekrar, umarim en az hasarla kurtulursunuz.
Amaç tamamen uyuzluk .Başka ne olabilir .Yeni koca adayına giydirecek hali yok ya .

annen çok yaşlı bencede yıpratma anneni..ama ağızlarınında payını ver..
yok paylarını veremem çünkü yalan ifade verecek kadar çirkef insanlar bunlar .Yarın bir gün beni aradı tehdit etti der .Der mi der. Aile boyu böyleler .

Bizim Kayseri'de 60 yıllık konular bile konuşulur .
işte öyleyse dava açıp milleti susturun haksızlıklara da boyun eğmeyin anneniz dava açılırsa en fazla 1 ay üzülür ama açmazsanız ömür boyu konuşuldukça üzülecek öyle değil mi

Kardeşimin devam eden bir boşanma davası vardı. Üçüncü celsede nihayet karara bağlandı .Taraflar boşandılar .Dosyada tanıklık yapan baldızı olacak kişi verdiği ifadede anneme iftira atmış .Şöyle ki eniştem içerdi annesi de alkol kullanırdı geceleri eve geç gelirdi diye bir ifade kullanmış tanıklığında.Annem 74 yaşına gelmiş Anadolu kadını tarzında giyinen ve öyle yaşayan bir kadındır .Klasik ,başı bağlı ,gelenek ve göreneklere göre yaşamış ,evcimen ,kendini sadece çocuklarına adamış bir kadındır .Babamı zaten 1,5 yıl önce kaybettik .Yaşı da epey var .Biz bu baldıza dava açsak üzülür ,daha çok yıpranır diye düşünüyorum .Bir taraftan da herkesin yanına hak mı kalacak diye düşünüyorum ama ilk düşüncem ağır basıyor .Siz olsanız nasıl davranırdınız ?
image bu baldız bir de senin eve asmak istediğin nü tabloyu görseydi:KK70:
şaka bir yana bence uğraşmayın Allahından bul deyip çekilin kenara sonuçta bağlar kopmuş..
bu iftiranın size bir eksisi oldu mu ?

image bu baldız bir de senin eve asmak istediğin nü tabloyu görseydi:KK70:
şaka bir yana bence uğraşmayın Allahından bul deyip çekilin kenara sonuçta bağlar kopmuş..
bu iftiranın size bir eksisi oldu mu ?
nü tablo onların zihniyetinin yanında çok temiz kalır.
Nü tabloyu da alamadım henüz .
Para durumum müsait olunca alacağım .

Eksisi oldu tabi olmaz mı?
İnsanların ne kadar alçalabileceğini görmek insanı o kadar üzüyor ki .

abim içkici imiş ve eve alkollü gelip yapancı erkeklerle alem yaparmış ki abim ben şehir dışındayken eve tamirci filan alma diyecek kadar hassas bir insan (kıskançlıktan değil zarar verir diye).Tazminatı artırmak için filan sanırım yalan beyanda bulundular .Annem zaten Kayseri'de .Onlar İstanbul'da .Kararı veren merci hiç mantık da yürütmemiş .Bu kadın zaten beraber yaşamadı geliniyle . neden alkol alsın nerden biliyorsun alkol aldığını .Baştan sona mantık hatası ile dolu bir dosya .
Dosya Yargıtay'a gitti mi?

Back
X