iki adet arası rahim ve yumurtalık agrısı :(

masal_gibi

mutluyum ki ben :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
740
30
118
İstanbul
merhaba kızlar benim adet dönemlerim zaten çok zor ve ağrılı geçiyor inanılmaz rahim ve yumurtalık ağrım oluyor fakat kanamam bittikten bir hafta sonra aynı ağrılar geri geliyorlar ve yine yaklaşık 7-8 gün geçmiyor sanki kanamam varmış gibi şiddetli agrım oluyor bu durumda olan varmı lütfen bana bilgi versin :2:

merhaba.adetin kaç gün sürüyor?adetinden 1 hafta sonra ağrı oluyorsa,belki yumurtlama dönemine denk geliyor olabilir.ama sen yine de bir doktora git,iltihap falan olursa,ihmal etme.

merhaba.adetin kaç gün sürüyor?adetinden 1 hafta sonra ağrı oluyorsa,belki yumurtlama dönemine denk geliyor olabilir.ama sen yine de bir doktora git,iltihap falan olursa,ihmal etme.

1 hafta sürüyor bitiyor yine 1 hafta sonra aynı ağrılar geliyor doktora gittim ama bana yumurta çatlamasıdır dedi fakat yumurta çatlamasında ağrı 48 saat sürüyormuş benim 7 gün devam ediyor var bagırsaklarıma vuruyor ağrı çok şiddetli oluyor şu anda yeni bir doktor arıyorum cnm saol ilgilendigin için

yumurtaliklarda iltihap kist falan olabilir mutlaka incelenmesi lazım canımcok geçmiş olsun

bir şey değil,tatlım.sen ultrasona girdinmi?kist olabilir,ara kanaman,daha doğrusu lekelenmen oluyormu?belki de sinirsel birşeydir,çünki her adetden sonra ağrıyacağını beklersen,ağrın daha da şiddetli ola bilir.

girdim cnm hemde kaç kez girdim ama ben düzgün doktor bulamadım sanırım doktorumu degiştiricem ara kanamam olmuyorr ama inanki sinirsel bir ağrı degil bayılttıgı oluyor çünkü

yok valla denemedim ama maydonoz suyu dediler bu ay onu yaptım hatta dün bitti neler denedim aklın durur hurma bile okuttum ama olmadı soğan kürü nasıl cnm tarif edebilirmisin?
ilk once Allah yardimcin olsun canim sogan kuru bende yaptim anlatiyim
1 orta buyuklukde sogani kaynayan suya dorde bolub atiyorsun 5 dakika kayniyor ocak az acilmali sonra icilebilir sekilde ilik yani hergun iki kez ac karnina yemekdenm yarim saat once sabah aksam iciceksin hem hamile kalmaya yardimci oluyor hemde kistleri filan ati veriyor
bir sey sorucam maydanoz suyu nasil oluyo onuda sen anlatirmisin?

saol cnm tabiki anlatırım ilk önce 1 kupa kadar suyu kaynatıp altını kapatıyorsun içine saplarıyla beraber bir tutam maydonoz atıyorsun 4-5 dk kadar suyun içinde kalıyor sonra suyunu içiyorsun fakat maydonozları alıp üstüne oturuyorsun tabiki kendini yakmaman şartıyla ama birazda sıcak olmalı suyu içerden iltihapı temizliyormuş maydonozda alttan buhar yoluyla iltihapı çekiyormuş ama 1 haftadan fazla yapmayacaksın dediler bana tadıda fena değil sogan kürünün tadı nasıl cnm

canim ben sut buharini yapmisdim ogun bugundur korkuyorum cunki sut buharini yapandan buyana sol yumurtaligim bugune kadar agrimazdi simdi cok fena agriyor adete yakin artiyo agrim onun icin buhar diyilde suyunu icerim
sogan kurunun tadi kotu ama burnunu tut ic hic birsey hiss etmiyiceksin

aaaaaaaa ciddimisin çok üzüldümmm tamam burnumu tıkıyıp kafayı tavana dikip yutarım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…