Nişan attım ailede adım namussuza çıktı beni eski nişanlımı aldatmakla suçluyorlar.Annem üzerinden aylar geçmesine rağmen şu an hayatımda olan kişiye beni kötülemiş.Neler söylemiş neler duyunca inanamadım.Hatta demiş ki bunun eski nişanlısına 100 bin lira borcu var sen ödeyeceksin ödemezseniz çocukla konuşur sizi mahkemeye verdiririm.Yani iftiralar,yalanlar havada uçuşuyor.Adam benden soğusun da gitsin diye her şeyi yaptılar o seviyorum,aşığım bana bir hatan olmadığı sürece gitmem diyor.Küçük ablamın tayini annemlerin yanına çıkmış bi de hamile annem zaten onu benden hep üstün tutardı,şimdi konumu daha da güçlendi annemi bana karşı dolduruyor.Bana bu eve geleceksin diye annem babam her gün tehdit ediyor hep iki ablam var onların yüzünden.Küçüğü bana her gün mesaj atıyor sen o..sun,senin burnun havada allah burnunu indirsin,kardeşlerini arayamazsın senin kardeşlerin yok sen onlara ancak bir erkeğin altına nasıl yatılır onu öğretirsin,senin ölün bile bu eve gelmeyecek,senin nerde olduğunu bulup annemlere söyleyeceğim seni öldürsünler diyor ve bu tarz çok aşağılık şeyler.Bunu diyen kişi 2 üni.bitirmiş okumuş cahil.Zamanında da kocasıyla adımı çıkarmaya çalıştı iftira attı.Kötülüklerine hala devam ediyor.Konuştuğum kişiye şerefsiz,... Çocuğu diyor.Ben iki ablamdan da şu zamana kadar hiç fayda görmedim.Lisede okurken al anne okuldan bunu okumaz bu derlerdi ki ben öğretmen lisesinde okuyordum beni 30 yaşındaki adamla evlendirmeye çalıştı küçüğü..Benim namusuma laf eden insan üni.de okurken 3 çocuklu evli adamla gezdi tozdu beni alacak çok zengin hem karısını boşayacakmış dedi adamında yeni çocuğu doğmuştu o zamanlar.Nişanlı iken de ben daha zenginini buldum deyip nişan attı sonra zengin sandığı adam fabrika işçisi çıktı eski nişanlısına döndü.Büyük ablam daha boşanmadan bi çocuğu vardı,Sevgili yapmış kendine istan.a gidip onda kaldı onu benim evime çağırdı beraber kalmışlar çok sonra o adam anlattı bunları bana.Bunları niye mi anlatıyorum aile iyidir iyiliğini istiyor tarzı teselli cümleleri kurmayın diye.Annem diyor ki konuştuğum adamdan ayrılıp yanımıza yerleşeceksin ki ben bunu asla yapmayacağım.Ben ailemin gerçek yüzünü bildiğim için zaten görüşmezdim bayramdan bayrama giderdim yanlarına ki son iki yıldır bayramda da gitmiyorum.Çalışıyorum tatillerde de.Şu olaylardan sonra koptum ben tamamen.Bana eve gelmezsem öldüreceğini söyledi kardeşim de bu sabah konuşuyorlardı eğer gelirsen kırılmadık yerini bırakmayacaklarmış dedi.Gelmezsem de kaldigim çalıştığım yeri bulup öldürecekmiş ve ben korkmuyorum.Bana az önce arayıp seni istememesi lazım o adamın o istiyorsa bile sen isteme annelik hakkı falan dedi.Ben böyle bir ailem olduğu için utanıyorum kesinlikle de eskisi gibi görüşmemeye devam edeceğim.Bu evden gelinliginle çıkacaksın diyor benimki de ailemi o insanların evine sokmam diyor.Bence sonuna kadar haklı bende o eve gitmek istemiyorum bu insanlar asla değişmezler biliyorum.Ve bu ay sonunda gidip nikah yapalım dedim benimki de sen ne dersen o olacak dedi.Bu adam bir evin tek oğlu ailesi üzülecek biliyorum ama diğer türlü de imkansız.Günlerdir yemek yiyemiyorum,üzüntüden ağzımda yaralar çıktı iğneden ipliğe döndüm o kadar kötüyüm ki.Biliyorum çok uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum.Bazen öleyim ben yeter diyorum ağlamaktan helak oldum.Öyle utanıyorum ki yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ben bu adamı çok seviyorum ailemin yaptıkları da canıma yetti böyle kimsesiz olmak gidip tek başıma evlenmekde üzüyor beni.Ben ne yapayım ablalarım bir şeyler söyleyin.