ikeadan neler almalıyım

sarihperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.605
762
kızlar çeyiz,mobilya bunlar tamam çok şükür evi de kiraladık, evi daha kullanışlı yapmak için ikeaya gidicez sizlerden fikir almak istedim, çekmece içi düzenleyiciler çok kullanışlı diye duydum ama ölçüleri var mı bunların acaba?gardolabımız sürgülü ve içinde pantolon askılığı yok ikeada böyle aparatlar var mı ve dolaba monte edebiliyor muyuz öyle bir özelliği olabiliyor mu?bunların dışında banyo için sabunluk yok tuvalaet kağıdı asmak için askı yok yani işte bunun gibi şeylerde neleri önerirsiniz, kirli çamaşır sepetini mesela nasıl alsam kullanışlı olur,büyük hasır sepetler var birde naylondan olanlar var mesela bunlar gibi,yardımcı olursanız çok sevinirim

Cekmece ici duzenleyicilerin boyutları yok diye biliyorum ben kendi odamda kullanıyorum normal sifonyerin cekmecesine koydum iki tanesini birlestirip sıgar yani seninde cekmecene kucuk gelirse iki tane kullanırsın 2 tanenin birazı buyuk gelirse pilastik oldugu icin elinle kırıp kucultebilirsin pantolon askısı tarzı seylerde var diye hatırlıyorum

ikeada güzel askılar var, onlardan alabilirsin. çekmece düzenleyicileri de arkadaşın dediği gibi yapılabilir. ayrıca tuvalet kağıdı askılığı vb çelik ürünleri yerli üretim satan yerlerden almanı tavsiye ederim. sürekli nemli ortam olacağı için, paslanma ihtimali yüksek. kirli sepetini ise hasır alacaksan, bir ara paşabahçe ithal ürün hasır sepet satıyordu. içi ve kapağı suni deri ve hasırvari örülen malzeme de çok kaliteli. hala var mı bilmiyorum. kolay gelsin

çok teşekkür ederim:)birde şunu sorayım ikea bana çok uzak bir yerde şu an acaba evde oturmaya başladıktan sonra mı gitsem iki tane sepet düzenleyici almak için bi dünya yol gitmek yazık geliyorda

ikea sahane bir yer. standart bir evi nasil daha kullanisli hale getirirsin adamlar kitabini yazmis resmen. ancak aklindao olsun bir cok parcasi sadece kendi markasinin urunleriyle uyum sagliyor .

gardrop duzenleyiciler vs adam hepsini kendi urunlerinin olculerinde yapmis ben mobilyalarimi ordan aldigim icin hepsini kulaniyorum annem de kendi mobilyalarina bir kac ilave almak istedi ancak uymadi.

nevresimleri vs de yine ayni sekilde sadece kendi yorganlariyla uyuyor. evlenmeden once hatta hic bir alisverisini yapmadan once git orda bir fikir edin iyice derim. sonra neyi nerden alacagina daha kolay kararverirsin

ikea çok iyi yaa
her sey parçalanıyor ve pratıklık acısından süper.
dolapları falan keşke oradan alsaydınız, iç düzenlemelerı kendlıgınden var cünkü.

Kalitesinden suphe duydugum icin vetam takim olmaz diye ikeadan almadim dolabi, ceyizim bitti her seyimi aldim sadece dedigin gibi duzenleyici aparatlara ihtiyacim var

Mutfak askı ve sepeti mutfağa hoş bi hava ve düzen katiyor. Sarimsak ezicisi muhteşem dolap duzenleyicileri her dolaba uyar birini dolapta digerini şifonyer komidin dağıtablirsin. Banyo havlu askılığındanda memnunum paslanmadı. Lambaları uygun fiyat alinabilir. Metal banyo rafındanda memnunum ortalığı toparlayıp şık duruyor. Buzdolabı poseti klipslerindende memnunum rengarenk. Yatak hariç yatak odamizı ikeadan aldım gardolabindan memnunum fakat komidin ve şifonyerin duvara yaslanan kısmın suntaları çok çabuk zedelendi suntası bu kadar ufak dokunuşla zedelenmemesini beklerdim. Salon tv ünitesi gümüşlük çok memnunum farklı ve kullanışlı.
Aslında kullanım ve ihtiyaca göre siz karar verceksiniz gidip görmek lazım kendinizi şartlamayın. Benim kullanip memnun kaldiğim şimdilik aklima gelen bi ćok şeyi ordan aldim iskandinav tasarımları pratikliği cezbediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…