ikea'dan aldığım yeni sehpam..sizce nasıl?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar geçen hafta ikea bursa şubesinden aldım bu sehpayı..önceki sehpam camdı ve çok kullanışsızdı..üstelik çok hantal ve ağırdı bi yere taşımak için iki kişiye ihtiyac duyuyordum...çocuklu evde sivri köşeli cam bi sehpa zaten mantıksızdı..düğün esnasında bunları düşünemiyoruz malesef.. ikeada öylesine dolaşırken önüme denk geldi çok beğendim ve okadar hafifki tek başıma indir kaldır tek elle bile kalkar :) tamda mobilyalarımın renginde olunca vuruldum resmen..sadeliği sevdiğimden tam zevkime göre geldi...sizce nasıl?
bu arada fiyatı da çok uygun 50 ytl :) tam kısmet oldu içime sinerek aldım...hatta beyaz lake ve bej renkleride var baya stok varmış ellerinde ilgilenenlere duyurulur :)

$270820121002.webp$270820121003_1.webp

kızlar geçen hafta ikea bursa şubesinden aldım bu sehpayı..önceki sehpam camdı ve çok kullanışsızdı..üstelik çok hantal ve ağırdı bi yere taşımak için iki kişiye ihtiyac duyuyordum...çocuklu evde sivri köşeli cam bi sehpa zaten mantıksızdı..düğün esnasında bunları düşünemiyoruz malesef.. ikeada öylesine dolaşırken önüme denk geldi çok beğendim ve okadar hafifki tek başıma indir kaldır tek elle bile kalkar :) tamda mobilyalarımın renginde olunca vuruldum resmen..sadeliği sevdiğimden tam zevkime göre geldi...sizce nasıl?
bu arada fiyatı da çok uygun 50 ytl :) tam kısmet oldu içime sinerek aldım...hatta beyaz lake ve bej renkleride var baya stok varmış ellerinde ilgilenenlere duyurulur :)

Eki Görüntüle 497217 Eki Görüntüle 497218

Canım çok güzel güle güle kullan, Koltuklarında köşeli ve ayrıca renkleride çok iyi uymuş. Fiyatı da ilgimi çekti.Nede olsa ikea evimizin herşeyi:))

Canım çok güzel güle güle kullan, Koltuklarında köşeli ve ayrıca renkleride çok iyi uymuş. Fiyatı da ilgimi çekti.Nede olsa ikea evimizin herşeyi:))

evet canım bende görünce şok oldum fiyatına...ikea gibi biryerden bu fiyat her zaman denk gelmez... hatta annemde alacaktı ama onun mobilyaları eskitme olunca uymaz diye almadı...3 renk vardı biri bu, biri bej biri de beyaz lake...

Güle güle kullanın,gerçekten güzelmiş.
Size birşey sormak istiyorum,halınız galiba shagy halı,kullanımından memnun musunuz?
Ben de evime almak istiyorum ama gözümü korkuttular.

Güle güle kullanın,gerçekten güzelmiş.
Size birşey sormak istiyorum,halınız galiba shagy halı,kullanımından memnun musunuz?
Ben de evime almak istiyorum ama gözümü korkuttular.[/QUOTE

teşekkür ederim canım...hiç gözün korkmasın için rahatca al...bende evlenirken bütün evi shagy almak istedim ama annemler falan caydırdılar..yok kullanışlı değil dalan filan gibi...bende standart düz halılar aldım..ama hep gözüm shagy halılarda kaldı tabi.... sonra salon halım çok açık renk olunca oğlumda çok kirlettiği için değiştirmeye karar verdim kimsenin lafına bakmadan aldım shagy halıyı...serdim ve oh serdiğim günden beri seve seve kullanıyorum...ne kir ne leke belli olmuyor, çimlere basar gibi çok hoş ve şık görüntüsü var..her gelen beğeniyor... iyikide almışım asla pişman olmadım... hatta süpürünce bi görse köpük gibi kabarıyor insan basmaya kıyamıyor...
ama sana tavsiyem düz ipli veya shagylerden alma onu kullananlar pek memnun değil...ipek shagy diye geçiyor bu modeller..benimki merinos ve çok memnunum canım...gerçekten ipek gibi..

[/QUOTE teşekkür ederim canım...hiç gözün korkmasın için rahatca al...bende evlenirken bütün evi shagy almak istedim ama annemler falan caydırdılar..yok kullanışlı değil dalan filan gibi...bende standart düz halılar aldım..ama hep gözüm shagy halılarda kaldı tabi.... sonra salon halım çok açık renk olunca oğlumda çok kirlettiği için değiştirmeye karar verdim kimsenin lafına bakmadan aldım shagy halıyı...serdim ve oh serdiğim günden beri seve seve kullanıyorum...ne kir ne leke belli olmuyor, çimlere basar gibi çok hoş ve şık görüntüsü var..her gelen beğeniyor... iyikide almışım asla pişman olmadım... hatta süpürünce bi görse köpük gibi kabarıyor insan basmaya kıyamıyor...
ama sana tavsiyem düz ipli veya shagylerden alma onu kullananlar pek memnun değil...ipek shagy diye geçiyor bu modeller..benimki merinos ve çok memnunum canım...gerçekten ipek gibi..[/QUOTE]

Çok sağol cevap için.
Kaç gündür bakıyorum tam karar verecekken vazgeçiyorum.
Dokunması bile insana bir rahatlık veriyor.

Satıcı bile diyor çok uzun ömürlü olmaz diye,birde netten okuduğum kadarı ile temizliği çok zormuş.
Söylediklerin biraz içimi rahatlattı.

[/QUOTE teşekkür ederim canım...hiç gözün korkmasın için rahatca al...bende evlenirken bütün evi shagy almak istedim ama annemler falan caydırdılar..yok kullanışlı değil dalan filan gibi...bende standart düz halılar aldım..ama hep gözüm shagy halılarda kaldı tabi.... sonra salon halım çok açık renk olunca oğlumda çok kirlettiği için değiştirmeye karar verdim kimsenin lafına bakmadan aldım shagy halıyı...serdim ve oh serdiğim günden beri seve seve kullanıyorum...ne kir ne leke belli olmuyor, çimlere basar gibi çok hoş ve şık görüntüsü var..her gelen beğeniyor... iyikide almışım asla pişman olmadım... hatta süpürünce bi görse köpük gibi kabarıyor insan basmaya kıyamıyor...
ama sana tavsiyem düz ipli veya shagylerden alma onu kullananlar pek memnun değil...ipek shagy diye geçiyor bu modeller..benimki merinos ve çok memnunum canım...gerçekten ipek gibi..

Çok sağol cevap için.
Kaç gündür bakıyorum tam karar verecekken vazgeçiyorum.
Dokunması bile insana bir rahatlık veriyor.

Satıcı bile diyor çok uzun ömürlü olmaz diye,birde netten okuduğum kadarı ile temizliği çok zormuş.
Söylediklerin biraz içimi rahatlattı.[/QUOTE]

hayir canim hiç de zor değil, inan geçenlerde çay döküldü sadece ıslak mendille siliverdim tamamen çıktı leke iz bile kalmadı...normal halılara çay dökülecek de ıslak mendille çıkacak ohooo.. hiç öyle değil rahatça al canım..

çok güzel canım.valla fiyatıda çok uygunmuş.benim orta sehbamda çok kötü oldu ama hala alamadım.ikea bize çok uzak maalesef.odaya çok yakışmış canım güle güle kullan.

alt rafı olması da çok iyiymiş.
altına gazete, kumanda,ıslak mendil(çocuklu evin olmazsa olmazı :)), şeker koy :49:
güle güle kullanın çok güzelmiş ve fiyatı uygun olunca da bi başka güzel :37:

çok güzel canım.valla fiyatıda çok uygunmuş.benim orta sehbamda çok kötü oldu ama hala alamadım.ikea bize çok uzak maalesef.odaya çok yakışmış canım güle güle kullan.

sağol canım teşekkür ederim.. bende beğenerek aldım..üstelik ikeadan bu fiyata bulmak zor aslında.. çok kullanışlı geldi gerçekten..asıl çek sürükle kaldır çok hafif..öyle önceki cam sehpam gibi hantal değil...bizde aslında gitmeyiz ikeaya falan hakkaten uzak birde biz inegöldeyiz zaten, ama geçen hafta annemler burdayken öylesine gezmeye çıktık derken nasipmiş denk geldi aldık...gerçekten çok güzel şeyler var yaa bayıldım valla... beğendiğim çok şey oldu ama pek zaman yoktu oğlumda baya eziyet edince uzun uzun dolaşamadık... gerçketen evde ne eksikse var orda...en çok da mutfaklara bayıldım...baya stok varmış ellerinde canım, almaya niyetliysen sehpayı kaçırma derim..

alt rafı olması da çok iyiymiş.
altına gazete, kumanda,ıslak mendil(çocuklu evin olmazsa olmazı :)), şeker koy :49:
güle güle kullanın çok güzelmiş ve fiyatı uygun olunca da bi başka güzel :37:

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.. alt rafı olması iyi gerçekten.. gazete dergi kitap için ideal..

Eki Görüntüle 497217 Eki Görüntüle 497218

aynısı bende de var
alınalı bayağı oldu...günde en az 6-7 defa silmek zorundasın siyah olduğu için
sürekli toz halinde çünkü.bende sıkılıp ardiyeye koydum.
siyah renk eşyaları sevıyorum, ama dertlerı fazla oluyor.

Back
X