ay hiç sorma bizim burda tam tamına 4 tane 3.5 çu var. Aman alt tarafı 3.5 - 3.5 diye geçmeyelim. Nerdeyse ev kirası gibi para ödüyoruz ya. 1 milyoncularda da öyleBu sene cikti birde 3 bucukcular.
Aman Allahim oralar felaket benim için.
3.5 liradan 50 liraya kadar bir suru ivir zivir var asi 3.5 .
Bi giriyorum oraya onu al bunu al ucuzmus bunu da al .
Aaa 5 liraymis bunu da al kasaya bi gidiyorsun şok oluyorsun tabi
ay hiç sorma bizim burda tam tamına 4 tane 3.5 çu var. Aman alt tarafı 3.5 - 3.5 diye geçmeyelim. Nerdeyse ev kirası gibi para ödüyoruz ya. 1 milyoncularda da öyle
:) aynen. Hatta onlarca liralık alışveriş bile yapsan ordan eve gelince anaaaa bune ben bunu mu almışım bune be diyor insan.Aynen demi 1 milyoncularda :)
Bi kere 35 liralik ivir zivir almistim
Eve geldim bi baktim yarisi kirik cikik cikti ahahahah
:) aynen. Hatta onlarca liralık alışveriş bile yapsan ordan eve gelince anaaaa bune ben bunu mu almışım bune be diyor insan.
sanırım toplam 36 mum ahahaRenkli mumlar oluyor ya 9 lu ondan 4 paket almistim napacaksam
sanırım toplam 36 mum ahahabu mumları 3. 5 çu dan mı aldın tatlım ?
Birşey soracağım etrafta bildiğin 1 milyoncu varmı? ama dükkandaki herşeyin ama herşeyin 1 tl olduğu?1 milyoncudanhatta 75 kuruşa aldim 4 üründen fazlası 75 kuruştu
sanırım toplam 36 mum ahahabu mumları 3. 5 çu dan mı aldın tatlım ?
Birşey soracağım etrafta bildiğin 1 milyoncu varmı? ama dükkandaki herşeyin ama herşeyin 1 tl olduğu?
teşekkürler resim için
teşekkürler resim içinbunca mum 10 yıl yeter sana :) ee canım şeyi söyleyecektin bildiğin 1milyoncu varmı dükkandaki herşeyin 1 tl olduğu ?
peki ne kadara almıştın canım ? üzüldüm senin adınaNefret ediyorum ben ikea'dan. Bir kaç ay önce dolap aldım 5 çekmeceli, abartmıyorum tam beş saatimi aldı dolap haline getirmem. 2-3 sene sonra da elimde kalacak bir dolap üstelik. Pişmanım.
hmm yüksek fiyat biraz. iade etseydin keşke canım ya ?Sanırım fiyatı $149 du. Vergiyle birlikte 165 falan ödemişimdir. Ürünleri kaliteli değil kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?