- Konu Sahibi Cookie_Dough
Ben de özellikle son gidişimde mobilyaları inceledim canım acaba hangi mobilya firması 10 yıl garanti veriyor? Kullanılan malzemeler hafifi çünkü evin içinde taşınması kolay özellikle temizlik yaparken hangi türk kadını böyle iri yarı dev gibi koltukları kaldırabiliyor ben şahsen minyon biriyim ve ağır filan kaldıramam öyle. Bir de kaç kere dayanıklılık testinden geçiyor. İlla ağır hantal mobilyalar kaliteli olacak diye bir kural yok ama biz alışmışız böyle heybeti gösterişli şeylere haff olunca dandik geliyor.Ve bir çok koltuk takımı da acatip rahat yumuşacık oturunca kalkasın gelmiyor. Taş gibi koltukta oturmaktansa işten geldiğimde böyle rahat koltuklara oturmayı tercih ederim .
evet canınn ektorp serisi cok guzel zaten sözlüm onlara oturunca fikrini değiştirdi.. cok rahat yaa diye

bide manstad var uzanma koltugu gibi bi kenarı acılıyo yatak oluyo onu begendik sanırım ektorpları salona manstad ı da calısma-oturma odası olarak duzenleyecegimiz odaya alıcaz
benim agır hantal koyu renk yada herkesin evinde gormeye alıstıgımız birbirinin aynı mobilyalı evler içinde ruhum daralıyo artık
ama ikeada aynı mobilyayla herkes kendi tarzını yaratsın.. hersey cıvıl cıvıl zaten tarzı country agırlıklı ve asla modası gecmicek bi tarz.. sıkıldıkca renklerini yenileyip kullanabilirsin
forumda bi arkadas garanti surecinin işleyişinden şikayetçiydi sorun cıkarıyolarmıs esyaları cok cabuk kırılmıs bozulmus vs
ben bu olayın urunden urune değiştigini gozlemliyorum orda... bazı koltuklar esyalar cidden kalitesiz duruyo tamam ama bazılarınında kaliteli ve saglam oldugu goruluyo
zaten bu baska yerlerdede bole heryerin hem iyi hem kötü ürünü var birazda sans meselesi...