• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikea tutkunları buraya bir bakarmısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nzf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
165
0
116
İstanbul
Mrb kızlar ben 3 yıllık evli ve öğrenci bir bayanım ev eşyaları ve objelere karşı müthiş bir ilgim var bu konuda tek tercihim ikea bayılıyorum özellikle ufak tefek objeleri varya onlara eşyadan çok onları seviyorum mesela saksı çiçek mutfak gereçleri lamba vs ne biliyim paylaşmak istedim çok beğendiğim için burdan birbirimize almış ve beğenmiş olduğumuz ürünler hakkında bilgi veririz die düşündüm umarım yalnız kalmam .... Fikir ve paylaşımlarımızı bekliyorum

beğenmesine beğeniyorum da, çok kalitesiz geldiği için almıyorum.
kalitesinden memnun musunuz ürünlerin?

beğenmesine beğeniyorum da, çok kalitesiz geldiği için almıyorum.
kalitesinden memnun musunuz ürünlerin?

ikeada kaliteli ve kalitesiz ürünü her mağazada olduğu gibi, fiyatından anlayabiliyorsunuz. mesela albenisi çok olan, çok hoş görünen bazı koltukları aslında adi. öte yandan, dekorasyon konusunda ellerine su dökülmez diye düşünüyorum, mağazalarındaki o "55 metre karede yaşıyorum, bilmem kaç metre karede yaşıyorum" şeklindeki düzenlemeleri gerçekten çok hoş.

ikeada kaliteli ve kalitesiz ürünü her mağazada olduğu gibi, fiyatından anlayabiliyorsunuz. mesela albenisi çok olan, çok hoş görünen bazı koltukları aslında adi. öte yandan, dekorasyon konusunda ellerine su dökülmez diye düşünüyorum, mağazalarındaki o "55 metre karede yaşıyorum, bilmem kaç metre karede yaşıyorum" şeklindeki düzenlemeleri gerçekten çok hoş.

ikeaya gitmeyi ve gezmeyi ben de çok seviyorum ama nedense pek bi şey alamıyorum
mum çiçek saksı bazen bi kaç tabak bardak fincan ve oyuncak alıyorum :52:
kumaşların da bazıları çok kaliteli

ama daha büyük bir şey almaya gelince hep duraksıyorum, özellikle mobilyalar hiç güzel ve iyi gelmiyor bana yaklaşık 100 liraya aldığım kitaplığım hala çok sağlam, ikea ilk açıldığında almıştım, ama sonra sehpa aldık kırıldı tabure aldık dengesiz çıktı, bir ayak havada, nevresim aldık hemen çekti, isveç köftesini de bi türlü sevemedim ama somon güzel :52: neyse konuyu saptırmayayım. diyeceğim o ki minik şeyler almak için, gezmek güzel vakit geçirmek için ikea süper bi yer ama büyük şeyler için pek tercihim değil.

evet kızlar kesinlikle size katlıyorum eşya mobilya konusunda riskli ama objeleri geçkten orjinal ya hiç dikkat ediyormusunuz bütün diziler reklemler eşya ve objeler hep ikea çok seviyorum ya özgür mobilya seçiciliği var bence yani ojeleri çok güzel bence bende sizin gibi gidip gezdiğmde çiçek böcek tabak çanak lamba abajur falan alıyorum ama ne yalan söylüyüm koltuklarını bende beğenmiyorum bide çok pahalı hele gardırop çok pahalı ama onların dışında şık ve güzel objeleri var en azında her evde olmayan seçiçi şeyler kullanıyorsunuz.

Back
X