• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ikea oyuncak ve sıfır nevresim

glsnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
719
16
0
İstanbul
$IMG_20131217_233253.jpg$IMG_20131217_233046.jpg

yüksek ateşten çok korktuğum için zamanında abartıp birkaç ateşölçer aldım:)) fakat bukadar çeşit daha fazla kafa karıştırıyormuş malesef. hatırladığım kadarıyla hala garantisi devam ediyordu faturasını bulmaya çalışacağım ama söz vermiyorum malum çocuklu ev eşya kalabalığından bazen neyin nerde olduğu bulunamayabiliyor.. 30 tl kargo sizden satıyorum

Son düzenleme:
$2013-12-17 23.39.39.jpg$2013-12-17 23.40.40.jpg

küpler 10 tl kukla 7.5 tl gerçekten sıfıra yakınlar sadece yıkandılar fakat kızım pek oynayamadı

canım ateşölceri alabilirim oyuncakları da yükle belik alacağım bişiler daha çıkar tek kargo öderim

$2013-12-18 13.17.08.jpg
ahşap yappoz 5 tl aynı resim altındada var ona bakarak yerleştiriyor sıfır

$2013-12-18 13.17.20.jpg$2013-12-18 13.27.09.jpg
parmak kuklalar 1 er tl

$2013-12-18 13.17.56.jpg
ahşap marakas 2 tl

$2013-12-18 13.18.10.jpg
itince giden araba 2 tl

$2013-12-18 13.19.19.jpg
philips avent dişlikler az kullanıldı 5 er tl

başka oyuncaklarda vardı fakat elitimin bebeğine verdim oynaması için..diğerleriyle kızım hala oynuyor zaten

$indir.jpg

tupperware pipetli bardak kullanılmadı iki renkte var elimde çocuklar sıvı şeyler içerken dökmüyor..içinde pipet varken çalkalansada akmıyor.. kapagı zor açılıyor..tanesi 10 tl
isteyene elimdekilerin fotosunu koyabilirim şuan uğraşamadım

Eki Görüntüle 900977

tupperware pipetli bardak kullanılmadı iki renkte var elimde çocuklar sıvı şeyler içerken dökmüyor..içinde pipet varken çalkalansada akmıyor.. kapagı zor açılıyor..tanesi 10 tl
isteyene elimdekilerin fotosunu koyabilirim şuan uğraşamadım

bunların sıfırı zaten 13 lira kargoyla sıfırdan daha pahalı olur fiyatları düşünerek yazarsanız daha iyi olur

bunların sıfırı zaten 13 lira kargoyla sıfırdan daha pahalı olur fiyatları düşünerek yazarsanız daha iyi olur

ikili bardakların katalog fiyatı 33 tl buda tanesini 17.5 yapıyor..indirimli haline herkes ulaşamayabiliyor.. ben aldığım fiyatı yazdım cebimden ödeyipte buraya daha ucuza koyamam sonuçta illaki satılsın derdinde değilimki değerinin altında vereyim.. sadece bardak almayı düşünecek birisi zaten hesabını yapar ve almaz..ama ürün alacak birisi siparişine ekleyebilir ben sadece seçenek vermek adına buraya koydum,okadarını tabiki akıl edebiliyorum ilginize teşekkürler..

ayrıca fiyatlar hakkında konuşanları tam anlayamıyorum doğrusu;bakarsın hesabına uyarsa alırsın uymazsa almazsın..senin kesenle başkasının kesesi bir olmaz yada başkası senden daha ucuza almıştır hediye gelmiştir yok pahasına elinden çıkarabilir bu tamamen kişiyi bağlayan birşeydir..hee indirim istersin vs. ayrı olay fakat burda herkes herşeye aynı fiattan ulaşamayabilior bunu aklınızdan çıkarmayın bence..

ikili bardakların katalog fiyatı 33 tl buda tanesini 17.5 yapıyor..indirimli haline herkes ulaşamayabiliyor.. ben aldığım fiyatı yazdım cebimden ödeyipte buraya daha ucuza koyamam sonuçta illaki satılsın derdinde değilimki değerinin altında vereyim.. sadece bardak almayı düşünecek birisi zaten hesabını yapar ve almaz..ama ürün alacak birisi siparişine ekleyebilir ben sadece seçenek vermek adına buraya koydum,okadarını tabiki akıl edebiliyorum ilginize teşekkürler..

ayrıca fiyatlar hakkında konuşanları tam anlayamıyorum doğrusu;bakarsın hesabına uyarsa alırsın uymazsa almazsın..senin kesenle başkasının kesesi bir olmaz yada başkası senden daha ucuza almıştır hediye gelmiştir yok pahasına elinden çıkarabilir bu tamamen kişiyi bağlayan birşeydir..hee indirim istersin vs. ayrı olay fakat burda herkes herşeye aynı fiattan ulaşamayabilior bunu aklınızdan çıkarmayın bence..

tanesini 16.5 yazıcaktım yanlış olmuş**

Merhabalar, bugün kargom geldi. Çoook güzel paketlemişsiniz. Pırıl pırıl, tertemizde. Ellerinize sağlık. Hediye için de ayrıca teşekkürler. Takarken sizi anacağız :)

Back