İkea Nevresim Takımları

EYLEM28

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
145
0
316
Kızlar merhaba,
Bende çayiz alışverişi yapıyorumda İkea dan bir iki tane nevresım takımı beğendım. Kullanan varmı
acaba, renk solması, çekme vb. durumlar olur mu ki acaba? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler...

valla internette ikea için çok şikayet var, ben ikeanın tasarımını çok beğenmeme rağmen hiçbir ürününü almadım. Kendi garanti verdiği ürünlerde bile sorun yaşayanlar var...Sık yıkama olduğu için ve ikea ucuz da değil, başka bir marka tercih edebilirsin...

canım ikeanın bir çok ürünü kalitesiz. alınabilecek çok az şey var. arkadaşım nevresim takımını aldı hiç memnun kalmadı.

selam ben bundan 2 sene once tek kısılık nevresım takımı almıstım . bı kere ıcınden carsaf cıkmadı ona hıc dıkkat etmemısım. kırmızı bır takımdı ve spıral desenleri vardı. ılk yıkamada elde yıkayım dedım ne olur ne olmaz . ıyı kı de oyle yapmısım 3-4 kez elde yıkadım ve her seferınde de kan gıbı boya aktı . su an makınede dıger renklılerle yıkıyorum 30 derecede . bır sorun olmuyor. rengınde de solma yok aslında. ama yıne tercıh eder mıyım hayır .. ayrıca pamuk oranı da azdı sanırım benımkınde bıraz .

slmlar, ben kullandım hemde kırmızı bir takım , ama sorun şu nevresim ve yastık kılıfının ebatları bizim türk yorganlarına ve yastıklarına uymuyor , bizlerin normal özdilek yada days in colors takımlar falan hep türk standardır ama ikea dan aldıklarım öyle çıkmadı , alırken bunada dikkat etmek lazım , gene ikea dan aldığım yorgan bile sığmadı nevresime , yani kendileri arasındada bir standartları yok , solma konusuna gelince solma falan olmadı canım

Bende çeyizime almıştım,ne yastığı yastığıma,ne yorganı yorganıma uymadı,küçük kaldı biraz....Gayet standarttı yani yorganım,yastığım...

İkea ürünlerini genellikle bir arada alınca uyumlu oluyor. Başka markadan aldığın yastığa yorgana geçiremiyorsun onları. E ikeadan aldığın yastığa da başka markadan kılıf geçirilemiyor. Tamamen problem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…