Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ikea koltuk takımlarından hangisini seçeyim sizce

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
kızlar dün sözlümle ikea mağazasına uğradık baya güzel şeyler vardı orda kıvık model gri kadife koltuk takımı vardı 2 li koltuğa uzanma koltuğu eklemişler L olmuş bide karşısınada 2 li koymuşlar hoşuma gitti rahattılar hem geniş pofuduk pofuduk işte biraz sade
bikaç resim ekliycem beyendiğim modelin renklerini sizce hangisi yada kullanan memnun kalmayan yada görüp beyenmeyenlerde yorum yapsın kızlar fikrim olsun :KK71:

siyah

gri

kırmızı

ben 3 lüye uzanma koltuğunu eklemek istiyorum ikiliyide alıp takım yapmak istiyorum

kombinde ekleyim

Son düzenleme:
asminada kıssss daldan dala daldan dala..başım döndü...bide sen hamilesin...bu kader yolculuk yorar bebeği..yatsana sen ya bebekte geç yatmaya alışırsa doğunca ne yapacan bakalım...:KK1:

asminada kıs peşinden koşturuyon heeeee...delüüüüü ............

ayyy çok güzeller hayalimde ki köşe takımı hiç kaçırma derim cnm ben bugün evlencek olsam hiç düşünmeden hemen alırdım. zaten son zamanlar bu tür takımlar moda :KK66: :KK19:

gri hariç diğer renkler süper yastıklarlada siyahı özellikle çok hoş yapabilirsin sadeliğide gider çok güzeller bence siyah koltuklardan arkadaşta var orta sehpa ve duvar ünitesi almış siyahlı beyazlı aksesuarlarda 2 3tane kırmızı kullanmış çok hoş olmuş yani...........

gri hariç diğer renkler süper yastıklarlada siyahı özellikle çok hoş yapabilirsin sadeliğide gider çok güzeller bence siyah koltuklardan arkadaşta var orta sehpa ve duvar ünitesi almış siyahlı beyazlı aksesuarlarda 2 3tane kırmızı kullanmış çok hoş olmuş yani...........

siyahta güzel ama siyahın dezavantajlarıda var siyah çok fazla toz gösteriyo siyah alan çoğu kişi sırf bu yüzden siyah aldığına pişman oluyo sürekli bi elin koltuklarda olucak srekli silmek zorundasın yarın öbürgün çocukta olunca silmeye temizlemeye vakit bile olmucak :KK50:

siyahta güzel ama siyahın dezavantajlarıda var siyah çok fazla toz gösteriyo siyah alan çoğu kişi sırf bu yüzden siyah aldığına pişman oluyo sürekli bi elin koltuklarda olucak srekli silmek zorundasın yarın öbürgün çocukta olunca silmeye temizlemeye vakit bile olmucak :KK50:

haklı olabilirsin benim arkadaşta hergün süpürüyorum diyor ama birşey damlasa kirlense göstermiyor o yönden çok memnunum şıklığıda cabası diyor....benimde yemek ve yatak odam siyah hiç memnun deilim asıl toz gösteren onlar bence sürekli toz alman gerekli ama çok şık duruyor ...temizlik konusunda koltuk öyle deil benim fikrim benim kalitesi bozuk çıktğı için kullanışsız anlıcanız......koltukta yok dalgamı kaldı yok toz gösteriyor süpür geçzsin ama her güzel şeyin zahmeti olyor katlanmak gerek zevk meselesi............

haklı olabilirsin benim arkadaşta hergün süpürüyorum diyor ama birşey damlasa kirlense göstermiyor o yönden çok memnunum şıklığıda cabası diyor....benimde yemek ve yatak odam siyah hiç memnun deilim asıl toz gösteren onlar bence sürekli toz alman gerekli ama çok şık duruyor ...temizlik konusunda koltuk öyle deil benim fikrim benim kalitesi bozuk çıktğı için kullanışsız anlıcanız......koltukta yok dalgamı kaldı yok toz gösteriyor süpür geçzsin ama her güzel şeyin zahmeti olyor katlanmak gerek zevk meselesi............

evt aynen zevk meselesi ben sadece düşüncemi söyledm almak isteyen alır almaya onla gidip aaaaaaa bunu alma yok şunu al diyemem :KK60:

bende siyahı beyendim ama toz belli ederdiye sözlüm griyi beyendi aslında güzel duruyodu gride güzel kombinlemişler ahşap görünümlü tv ünitesi bide sehpa koymuşlar valla yorulmuştuk bide kalkmak istemedicanım :KK9:

evt aynen zevk meselesi ben sadece düşüncemi söyledm almak isteyen alır almaya onla gidip aaaaaaa bunu alma yok şunu al diyemem :KK60:

herkesin tarzı işte bana fikir sorrar ve isterse hangisini daha hoş bulduğumu ben derim yeterki bir yardmım dokunsun ben fikrimi söylerm bu olsun diye zevk onun kararı kendi veriri dimii...ama siyah mobilya hakkında haklısınz........

bende siyahı beyendim ama toz belli ederdiye sözlüm griyi beyendi aslında güzel duruyodu gride güzel kombinlemişler ahşap görünümlü tv ünitesi bide sehpa koymuşlar valla yorulmuştuk bide kalkmak istemedicanım :KK9:

işte her güzel şeyin malesef zorlujları oluyor hergün süpürebilirsen al leke konusunda sıkntı olmazda diğer konuda sen karar vericeksin canım bilmem gride hoş kırmızı yada siyah yastıklar alırsın ünite sehpa halıyla hoş olabilir benimde oturma odam gri köşe takımı çok şık ama parlak gri perde ve halılarla çok hoş en sevdiğim odalardan biri canım ama seçimnlerin gayet hoş dediğim gibi sadede deme tek oturma grubunu sonuçta koymıcaksn odaya halı sehpa yastıklar hepsi bütün hareketlendrmk sana kalmış:KK70:DDDDD

kırmızıııııııııııı olanı alırdım yok güzel ve sık:)))
bnde kırmızı hastalıgımı var acaba:KK37:

arf evet canım doğru aslında çok ıvır zıvır eşya istemiyorum ama illaki sadece koltuk olmuycak
aslında ben kaplan desenli bi halı görmüştüm ama pembenin üstüne koyu pembe kaplan deseni güzeldi değişik gelmişti düşünüyorumda o halı olda siyahta çok sırıtır ama gride olunca soft renlerde güzel olur gibigeliyo siyahı alırsamda sagh halı alırım ama kırmızı harcinde renk nasıl olur kestiremiyorum

Son düzenleme:
kırmızısı harika duruyo ama kalitesine dikkat et
ikeanın mobilya tasarımı süper ama kalitesi begenilmiyo pek

X