ben başka modeli kullanıyorum ama kurulu gelmemişti biz kurduk çok zor değildi eşinle halledebilirsiniz bence..memnuniyet durumuna gelince oturumu rahat bi arkadaşımdada bu modelin aynısı var kılıfıda beyaz yıkanınca çıkıyomuş lekeleride o da memnun..umarım yardımcı olabilmişimdir
merhaba arkadaşlar
bende koltuklarımı yenilemek istiyorum ve ıkea nın ektorp modelleri çoooooooooook hoşuma gidiyor ama kullananlardan tavsiye almadan pek alasım gelmiyor çünkü çok kullanışsız olduğunu söyleyen bir kaç yorum okudum da çekindim açıkçası almaya.
birde ben farklı şehirde olduğum için siparişi internet üzerinden vereceğiz.
bu durumda kurulumu kendimiz yapmamız gerekiyor ama becerebilirmiyiz bilmiyorum.
ilk teslimatı nasıl yapıyorlar?
bir arkadaş kurulu geldi sadece kılıfları geçirdik yazmıştıda.
kullanan arkadaşlar lütfen yorumlarınıza gerçekten çok ihtiyacım var 1 ay içerisinde değiştirmem lazım evdekileri.
merhaba canim,evimin nerdeyse tamami ikeadan o yuzden birinci elden tecrubelerimi paylasabilirim.ektorp koltuklar kesinlikle bulabilecegin en rahat ve kullanisli koltuklardan.Evime gelen herkes rahatligina cok sasiriyor,tas gibi koltuklarda oturmaya alismisiz konforu bulunca sasiriyoruz :) kurulumunu kendimiz yaptik,ama kaynim yardim etti ve eli bu islere cok yatkindir,esim yalniz altindan kalkabilir miydi emin degilim ama her detay cok ayrintili anlatilmis gelen kilavuzda o yuzden sabriniz varsa kesinlikle yapablirsiniz.iki cicekli ve kirmizi tekli koltuk fikri renk uyumu acisindan cok iyi.ben de bir adet uclu-cicekli,bir adet uclu -beyaz ve bir adet tekli beyaz kullaniyorum.ciceklinin desenine bayiliyorum fakat bir sorun var ve sanirim ikeanin butun renkli kiliflariyla ilgili.cok cabuk soldular ve yikamaktan degil solmalari kullanilmaktan,mesela kiliflarin altta kalan kumaslai hala taze renginde fakat ustte oturdugumuz kisimda cok soldu.beyazlarda tabii ki boyle bir sorun yok,yikasanda yipransa da hic bir sey belli olmuyor,kesinlikle dusunulenin tam aksine en kullanisli renk beyaz.sik sik yikayabilirsin ve degisik kirlentlerle ve koltuk battaniyeleri ile yine de renk katabilirsin mesela.Ama ben de o cecekli deseni cok begeniyorum ve belki bir yedek kilif daha almayi dusnuyorum,sirf ara ara hevesimi alayim diye,ama genel olarak komple beyaza donucem en kisa zamanda,cunku o solgun goruntu hosh durmuyor.Saglamligi konusunda cok bir sey diyemem sonucta bir yili biraz askin bir suredir kullaniyoruz ama 10 yil kullanim garantisi veriyor ve aslinda gorundugunden daha da saglam oldugunu dusunyorum.10 yil kullandiktan sonra hemen her koltuk az yada cok deforme oluyor sonucta.insallah sende memnun kalirsin,sagicakla.
kuzenim köşe yaptırdı 2 milyar verdi ama yapan adam istediği ğibi yapamadı hep rezil oldu koltuğu parasıda bşa ğitti.
Bir 3'lü bir 2'li ektorp'um var.Kimbilir kaç yıl oldu,hala sapasağlamlar.
Yastıklarını arada dövüyorum :) Kabarıyor,yepyeni oluyorlar.
Jean olan lacivert kumaştan alıp oturma odasında kullanmıştım.Güneş gören kısımlarında biraz solma oldu.
Salonu değiştireceğim zaman beyaz kılıflardan alıp ektorp ları bir müddet salonda kullandım.
Beyaz kılıflar gerçekten çok kullanışlı.Yıka yıka kullan.
Bir de aklım keten gibi görünen bej kılıflarda kaldı.Onlar da kullanışlı görünüyor.
10 sene garantisi var ama kesinlikle faturanı saklaman lazım.Alırsan faturanı gözün gibi sakla :)
Bu tip koltuklar Cook sırın ve çok güzel....bende alıcıma bunlardan.....şimdiden güle güle kullan Canimm....ama yikanabiliyormu acaba....
yeni kılıfların koltuk kadar pahalı olduğunu öğrendim.
şuda geldi aklıma kumaşçılardan istediğim renk ve desende çok solmayacak yedek kılıf diktirip yazlı kışlıda kullanabilirim.
en güzelide zaten söküp yıkanabiliyor olması
öteki türlü kullandığım kanepelerin üzerinden sil sil hiçte temizlenmiyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?