• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikea kizilcik surubu icen varsa bana cvp lutfen

Saralle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
93
57
3
Iyi aksamlar hanimlar
Sistitle basim dertte ne yapsam bilmiyorum..
Bi kac gundur sistitim sık idrara gitmem durdu ancak yanmam durmuyor. Surekli vajinamda bir yanma var sinir bozucu bi durum. Sirkeyle sildim bir kac kere cok iyi geldi. Asil sormak istedigim sey kizilcik suyu cok iyi geliyomus. Ikedan aldim bugun daha once kullanan var mi faydasini gören ya da baska onerisi olan... kurtarin beniiiii

Iyi aksamlar hanimlar
Bi kac gundur sistitim sık idrara gitmem durdu ancak yanmam durmuyor. Surekli vajinamda bir yanma var sinir bozucu bi durum. Sirkeyle sildim bir kac kere cok iyi geldi. Asil sormak istedigim sey kizilcik suyu cok iyi geliyomus. Ikedan aldim bugun daha once kullanan var mi faydasini gören ya da baska onerisi olan... kurtarin beniiiii
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Kızılcık suyuna ben de bugün başladım ama benimki tamamen organik. Memleketten geldi. Daha ilk günden inanılmaz faydasını gördüm. Ben yıllardır sistit hastasıyım. Şu anda da 9 haftalık gebeyim tam sistitten kurtuldum derken gebelikte tekrar hortladı. Ben de bugüb kızılcık şerbeti kaynattım içtim. Sonuç mükemmel. İnanılmaz iltihap akıtıyo. Ağrılarım bile azaldı. Mutlaka için ama organik olsun ve günde 1 bardaktan fazla içmeyin

Cvbiniz icin tesekkur ederim...cok can sikici bir hastalik. Organik bulamiyorum malesef ama arastirma halindeyim halen..insallah kurtulursunuz en kisa surede ve bebeginizi de saglikla kucaginiza alin 🙏

Cvbiniz icin tesekkur ederim...cok can sikici bir hastalik. Organik bulamiyorum malesef ama arastirma halindeyim halen..insallah kurtulursunuz en kisa surede ve bebeginizi de saglikla kucaginiza alin 🙏
Amin çok teşekkür ederim size de acil şifalar diliyorum. Günde en az 2 litre su içmeyi unutmayın sevgiler :)

Iyi aksamlar hanimlar
Evet faydasını bu forumdakiler de yazmıştı. Orjinalini doğalını bulamıyorsanız mecbur tablet alıcaksınız eczanelerde satılıyor. Benim bildiğim solgar markası var iyi olan. Ama güvendiğiniz bir eczane varsa ona da danışıp alabilirsiniz. Bu arada bol sıvı tüketin. Geçmiş olsun.

Evet faydasını bu forumdakiler de yazmıştı. Orjinalini doğalını bulamıyorsanız mecbur tablet alıcaksınız eczanelerde satılıyor. Benim bildiğim solgar markası var iyi olan. Ama güvendiğiniz bir eczane varsa ona da danışıp alabilirsiniz. Bu arada bol sıvı tüketin. Geçmiş olsun.
Cok tesekkur ederim

Back