• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkea hakkında acil yardımlarınızı bekliyorum hanımlar :( :(

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Hanımlar merhaba ocağınıza düştüm umarım bilgi sahibi arkadaşlar çıkar ikea da hemnes serisinde bir makyaj masası beğendim orada biraz tuzlu ve sağlamlığından şüphe duyduğumuzdan dolayı tanıdığımız bir mobilyacımıza yaptıracağız modeli gösterdim tamam dedi mobilyacı dün konuştuk ölçüleri gerekiyor diyor interneti talan ettim bulamadım ıkea nın web sitesinde o ürün yok malesef olsaydı ordan alabilirdim ölçüleri ama maalesef ürün web sitesinde yok sizden ricam aranızda hemnes serisindeki makyaj masası kullanan veya alan oldumu ölçülerini bana verebilir mi bu arada bahsettiğim makyaj masasının resmini ekledim umarım yardımcı olabilecek bir arkadaşım çıkar :26::26::26:

$hemnes-ikea-makyaj-masasi.webp

Canım bende beğenmiştim aynısını ama yatak odası yenı degıstıremedım yalnız tv unıtesı koltuk yemek masası ve konsolumu ordan aldım hatta mutfak masamıda

Çok güzel ve sağlam

Memnunum yani

Yaptırsan aynı paraya gelmez mi:44:

Ölçülerini bilmiyorum ya bakmak hiç aklıma gelmedı umarım bırı yardımcı olur

İkea ciddi anlamda " evimizin her şeyi". Sağlamlığına güvenebilirsiniz. Ama sonuçta tercih sizin yaptırmak konusunda. İkeaya tekrar gidip etiketten ölçüleri alabilirsiniz sanırım ancak.

Canım bende beğenmiştim aynısını ama yatak odası yenı degıstıremedım yalnız tv unıtesı koltuk yemek masası ve konsolumu ordan aldım hatta mutfak masamıda

Çok güzel ve sağlam

Memnunum yani

Yaptırsan aynı paraya gelmez mi:44:

Ölçülerini bilmiyorum ya bakmak hiç aklıma gelmedı umarım bırı yardımcı olur

Bayılıyorum Hemnes serisine çok şık ve sade mağazaya gittim oyuncak gibi çekmeceleri olsun ürünün kendisi olsun kendi evimizi neredeyse komplesini gölyaka da mobilyacımız var o yaptı çokta sağlam oldu memnun kaldık ıkea da 500 tl diyor elime alıyorum oyuncak gibi gölyakadakı mobilyacı geldi umarım inşallah daha uygun fiyata yapabilir canım Bu arada teşekkür ederim ilgin için :16:

İkea ciddi anlamda " evimizin her şeyi". Sağlamlığına güvenebilirsiniz. Ama sonuçta tercih sizin yaptırmak konusunda. İkeaya tekrar gidip etiketten ölçüleri alabilirsiniz sanırım ancak.

Benimde duyduklarım hiç sağlam değil bunları duyunca insanın kafası çok karışıyor :26: mobilyacımızı yıllardır tanıyoruz evimizi komple o yaptı ne gösterdiysem yatak odamdan mutfağıma varana kadar birebir yaptı çokta sağlam tanışıklığımızda var daha uygun yapar hemde sağlam olur bişey olsa muhattabımız tek kişi diye düşündüm hemde ıkedaki 500 tl canım ya :26::44::44:

Bayılıyorum Hemnes serisine çok şık ve sade mağazaya gittim oyuncak gibi çekmeceleri olsun ürünün kendisi olsun kendi evimizi neredeyse komplesini gölyaka da mobilyacımız var o yaptı çokta sağlam oldu memnun kaldık ıkea da 500 tl diyor elime alıyorum oyuncak gibi gölyakadakı mobilyacı geldi umarım inşallah daha uygun fiyata yapabilir canım Bu arada teşekkür ederim ilgin için :16:

Tabi güvenilir ve her dediğinizi yapan mobılyacı varsa üstelik uygunsa ona yaptırmak daha ıyı

Maskoyada bakmıstım ben inanın ıkeanın mobılyası gıbı bulamadım

Sağlamlıgı kullanılmasına göre degısır bence ya

Çocukların kullandıgı seyler mısal cabuk bozuluyor yada kırılıyor

Benım yemek masam cam sureklı çocukların el izi var dikkat etmesem çok kötü durama gelecek çizilecek

ikea müşteri hizmetlerine telefon açın, tekrar gelemediğinizi, ürünü beğendiğinizi ve odanıza uygun olup olmadığını anlayabilmek için ölçülerini isteyin. internette olmadığını da ekleyin. yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

ikea müşteri hizmetlerine telefon açın, tekrar gelemediğinizi, ürünü beğendiğinizi ve odanıza uygun olup olmadığını anlayabilmek için ölçülerini isteyin. internette olmadığını da ekleyin. yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Evet öyle yaptım :1: ölçülerini verdiler şimdi teşekkür ederim :16:

Merhaba. Ben de çok seviyorum bu masayı şimdi fiyatı 769 tl olmuş cok pahalı acaba siz yaptırabildiniz mi nasıl oldu ve kaç tl ye yaptırdınız ????

Merhaba. Ben de çok seviyorum bu masayı şimdi fiyatı 769 tl olmuş cok pahalı acaba siz yaptırabildiniz mi nasıl oldu ve kaç tl ye yaptırdınız ????
Ne 769 lira mı olmuş ne kadar pahalı olmuş ben 500 civarı almıştım üstelik sağlamlık konusunda asla şüphe edilmesin gayet sağlam

Ikea ahsaplari mobilyaları aşırı derecede dandik sallayınca falan ses geliyor o derece bi zaman sonra . Heves edip aldığım herşey gicirdiyor yada elimde kalacak hissi veriyor . Yaptırmak en iyisi

Evet bu teşekkür ederim keşke biraz daha uygun olsa keşke 500 tl iken alsaydım yüksek diye almadım şimdi ise daha yüksek
:mad::110:
Güzelmis cidden. Biz Enza Home dan almıştık, modelini çok beğenmiyorum ama sağlam ve dayanıklı bizimkiler. İkea yi çok sevmiyorum, Avrupa'nin ucuzcu mağazası biliyorsunuz, genelde öğrencilerin, bütçesi düşük olanlarin filan tercih ettiği bir markadır. Türkiye'de nedense gereksiz pahalı. Fazla statüsü yok arastirabilirsiniz. Bazı ürünleri direkt çöp hatta.

Güzelmis cidden. Biz Enza Home dan almıştık, modelini çok beğenmiyorum ama sağlam ve dayanıklı bizimkiler. İkea yi çok sevmiyorum, Avrupa'nin ucuzcu mağazası biliyorsunuz, genelde öğrencilerin, bütçesi düşük olanlarin filan tercih ettiği bir markadır. Türkiye'de nedense gereksiz pahalı. Fazla statüsü yok arastirabilirsiniz. Bazı ürünleri direkt çöp hatta.
Ben aldığım herşeyden memnunum 2 yıldır en ufak bir sorunu olmadı aldığım parçaların

Enza homenin yanına yaklaşmaxdik fiyatlardan:halay:
Biz kampanyasından almıştık uygun oldu. Enza'yı takip etmek lazım, her ay yüksek indirimli bir ürünü oluyor mutlaka. Ikea'dan bekarken birkaç ürün aldım mesela Avrupa'daki ucuzcu mantığı burda yok, o yüzden anlamını yitirdiğini düşünüyorum, aldıklarımın kimi iyi çıktı şık ve dayanıklı, kimisi ise ilk yılın içinde kırılıp döküldü. Belli bir standardı da yok yani. Ama ürün çeşitliliği açısından güzel bir mağaza.

Biz kampanyasından almıştık uygun oldu. Enza'yı takip etmek lazım, her ay yüksek indirimli bir ürünü oluyor mutlaka. Ikea'dan bekarken birkaç ürün aldım mesela Avrupa'daki ucuzcu mantığı burda yok, o yüzden anlamını yitirdiğini düşünüyorum, aldıklarımın kimi iyi çıktı şık ve dayanıklı, kimisi ise ilk yılın içinde kırılıp döküldü. Belli bir standardı da yok yani. Ama ürün çeşitliliği açısından güzel bir mağaza.
Evlenirken bakmıştım ta Enza home aşırı pahali gelmişti bana sonrada indirim zamanını Takip etmedim yani en azından bilgim yok doğrudur ikea da giderek pahalasiyir bi parçayı 5 e alırsan 4 5 ay sonra bakıyorsun pahalaniyor

Back
X