• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkea Günlük Çatal - Bıçak Takımları

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
annem kendi çeyizinden kalma 6 kişilik çatal-bıçak takımını bana verecekmiş. 6 kişilik de ben alayım diyorum. Ama nerede baksam 6 kişilik yemek çatalı+bıçağı+kaşığı + tatlı kaşığından oluşan setler var ve 100 tl civarı. ben tatlı çatalı da olsun istiyorum.

İkea daki çatal bıçak takımları da öyle ama bir modelinde ayrı olarak tatlı çatalı da alabiliyorsun. Sonuçta günlük kullanım için yeterli kalitededir diye düşünüyorum ne dersiniz?

selam seninle aynı fikirdeyim. hatta ben aldım aynı dediğin gibi ikeadan. o sorun tatlı çatalı olmayışı durumu yani takım halinde almazsan hepsinde eksik. hem ayrıca ikeadaki modeller gayet şık . hatta ben misafir için aldığıma çok yakın bi model almışım günlük için. 2 takım yaptım 12 kişilik tatlı çatalınıda çok benzeyen bi model var görmüşsündür ondan aldım.günlük için hem kalite hemde tarz açısından gayet güzel oluyo diye düşünüyorum. misafirin geldiğinde vermeyeceksin sonuç olarak bunları...

takimlarin resmi var mi acaba kizlar allam ne alacagimi bilemiyorum,tam da aklimdan su siralar catal bicak takimi almak geciodu..Bi arkadas bernardodan koymus resim :sm_confused:, onun kalitesi nasil acaba?

bernardo iyi bi marka.ben günlüklerimi ordan aldım yanında çatal kaşığı hediyesiydi. biliyosunuzdur hani şu sapları deri görününlü olanlardan... resimleri malesef yok şuanda...

miss_curious bernardonun takımları güzeldir. ben misafir için olanı bernardo dan almıştım ama amefa marka. ama günlük için o kadar para vermek istemiyorum. zaten alacak bir sürü şey var. ikea modellerini websitesinden bulabilirsin ama hepsi yok orda.

bezellem dragon modeli var ikea da. bir tek onun tatlı çatalı vardı ekstra satılan. sen hangi modelden aldın?

valla ben aldığımda baya bi uygundu fiyatı... gerçi takım yapmaya çalışınca yine fiyatı arttı..düz ve sade bişeydi hiç hatırlamıyorum modelini...aslında farklı çatal almak içime sinmedide öle bi aldım işte günlük nede olsa diye... bide bernardodan günlük yemek takımlarımı alırkende vermişlerdi ondan çok önemsemedim...yoksa fenalık gelicek bana çeyiz almaktan allll alll bitmiyo çünkü...

işte o dediğim dragon modelinin tatlı çatalları var. takım yapabiliyorum yani. fiyatı da çok uygun diğer yerlere göre. paslanmaz çelik. bir 6kişilik de annem verecek nasıl olsa. günlük sonuçta. alayım bari ben onu.

resmi de bu

85936548.jpg

Son düzenleme:
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, tatlı çatalı şart :D
Bence çatalı da aynı yerden ayırca alıp takım yapmak iyi fikir. ıkea'nın günlük çatal kaşıkları çok kaliteli ve kullanışlı ayrıca fiyatı da çok ama çok uygun o kaliteye göre. Ben de oradan almayı düşünüyorum günlük kullanım için.

kızlar ikeanın hiçbişiyini önermem bizim restrantta kullanmak için almıştık cok kailtesiz pişman olduk

kızlar ikeanın hiçbişiyini önermem bizim restrantta kullanmak için almıştık cok kailtesiz pişman olduk

hadi ya... alt tarafı paslanmaz çelik çatal bıçak. çok mu kötü :sm_confused:

tatlı çatalıyla beraber 6 kişilik takımı 100tl bile yapmıyor. diğer nerde baktıysam ya tatlı çatalı yok ya da 12 kişilik ve 200 küsür. fiyat olarak ikea baya uygun geldi.

ıkea 'dan aldım ben..
Günlük kullanmak için aldım,fiyatı uygun geldi,indirimde vardı.
küçük çatalını ayrı almak zorunda kalıyorsunuz maalesef..
hepsi toplam 60 tl falan geldi galiba..

bende gunluk takimlari ikeadan almak istiyorum. kalitesiz oldugunu da sanmam celik sonucta.
bos yere fazla para vermenin alemi yok bence.. ileride gerekirse degistiririz :)

Back