İkea beşik

Th4Lia

Mutlulukla ‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
2.697
520
363
Kütahya
Merhaba arkadaşlar ikea da satılan Sniglar adlı beşik hakkında bilgisi olan var mı ? boyu 60x120 imiş, Yaklaşık kaç yasına kadar kullanılabilir birde anne yanı beşik olarak yatakla birleşiyor mu?

Yatağı çok aşağıda ve komple kapalı, anne yanı yataklara pek benzemiyor canım. Anne yanı olarak alacaksan yanlış ürün. Anne yanı yataklar hem 6 ay için hem de çok pahalı gereksiz

Yatağı çok aşağıda ve komple kapalı, anne yanı yataklara pek benzemiyor canım. Anne yanı olarak alacaksan yanlış ürün. Anne yanı yataklar hem 6 ay için hem de çok pahalı gereksiz
Kademeli beşik bu aslında yukarıda çekiliyor, ama önü açılıyor mu diye merak ettim aslında pek bilgi paylaşılmamış. Birde standart beşik ölçüsümü bu ne kadar kullanılabilir ki

Bu besigi kullananlar cok memnun ama anne yani olarak.kullanilabiliyorsa yazar zaten sayfasinda.. yukseklik ayari yani ayaklarinin yukseklik ayari yapilamiyorsa anne yani olarak kullanilamz zaten

Benim yakınım ikeadan aldı bir tarafın trabzanlarini takmadi anne yanı yatak olarak kullandı çocuk üç yaşına kadar onda yattı yine yatardı ama yeni bebege hamile kaldı . Tabi büyüyünce odayı muhakak ayırın ben de ikeadan almayı düşünüyorum çünkü çok sağlammış .

Ben aslında 6 7 ay yanımda yatması için istiyorum fiyatında uygun. Odası olacak zaten montessori yatak alacağım ama napsam kararsız kaldım

Hayir anne yani olarak kullanilmiyor bende bi farklisi hensvik olani var oglum 4 yasinda hala sigiyor ikinci kademesi bebek kucukken guzel ayaga kalkmaya baslayincada alt kademesi guzel dusme gibi bir sorun olmuyor

Hayir anne yani olarak kullanilmiyor bende bi farklisi hensvik olani var oglum 4 yasinda hala sigiyor ikinci kademesi bebek kucukken guzel ayaga kalkmaya baslayincada alt kademesi guzel dusme gibi bir sorun olmuyor
Hic sallamadan nasil uyuyor peki?
Ikinci yolda ve kizim 2 yasinda halen salliyorum uyumasi icin kollarım da derman kalmiyor ayyy.

Hic sallamadan nasil uyuyor peki?
Ikinci yolda ve kizim 2 yasinda halen salliyorum uyumasi icin kollarım da derman kalmiyor ayyy.
Buyuk ogluma 8 aylikken aldim o zaman sallayip uyutup koydum yatagina sonradan kendisi uyumYa basladi uyaninca sutunu verince geri uyuyordu simdi oda aldim 10 aylik bebegim var oda gelince o uyuyacak abinin besiginde ama bende dusunuyorum ne yaparim diye

Ben aslında 6 7 ay yanımda yatması için istiyorum fiyatında uygun. Odası olacak zaten montessori yatak alacağım ama napsam kararsız kaldım
Ben yaklaşık 10 ay ikea beşiği yatağımın yanında tutmayı planlıyorum çünkü yaklaşık 9-10 aylık olduktan sonra gece emmelerini kesmek gerekirmiş sadece su veririm kalkarsa o süreçte . Sonra aynı beşiği farklı bir odaya tasicam. Zaten yatak seviyesi de ayarlaniyo farklı odaya aldığımda yatağın bir tarafını yine açık bırakırım alt seviyede Montessori yatak gibi kullanırım 3 yaşlarına kadar sonrasına da sonra karar veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…