Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkea beşik
- Konu Sahibi Th4Lia
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ikea beşik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kademeli beşik bu aslında yukarıda çekiliyor, ama önü açılıyor mu diye merak ettim aslında pek bilgi paylaşılmamış. Birde standart beşik ölçüsümü bu ne kadar kullanılabilir kiYatağı çok aşağıda ve komple kapalı, anne yanı yataklara pek benzemiyor canım. Anne yanı olarak alacaksan yanlış ürün. Anne yanı yataklar hem 6 ay için hem de çok pahalı gereksiz
Ben aslında 6 7 ay yanımda yatması için istiyorum fiyatında uygun. Odası olacak zaten montessori yatak alacağım ama napsam kararsız kaldımBenim yakınım ikeadan aldı bir tarafın trabzanlarini takmadi anne yanı yatak olarak kullandı çocuk üç yaşına kadar onda yattı yine yatardı ama yeni bebege hamile kaldı . Tabi büyüyünce odayı muhakak ayırın ben de ikeadan almayı düşünüyorum çünkü çok sağlammış .
- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
- 7 Temmuz 2008
- 4.923
- 12.075
- 733
Hic sallamadan nasil uyuyor peki?Hayir anne yani olarak kullanilmiyor bende bi farklisi hensvik olani var oglum 4 yasinda hala sigiyor ikinci kademesi bebek kucukken guzel ayaga kalkmaya baslayincada alt kademesi guzel dusme gibi bir sorun olmuyor
Ikinci yolda ve kizim 2 yasinda halen salliyorum uyumasi icin kollarım da derman kalmiyor ayyy.
- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
Buyuk ogluma 8 aylikken aldim o zaman sallayip uyutup koydum yatagina sonradan kendisi uyumYa basladi uyaninca sutunu verince geri uyuyordu simdi oda aldim 10 aylik bebegim var oda gelince o uyuyacak abinin besiginde ama bende dusunuyorum ne yaparim diyeHic sallamadan nasil uyuyor peki?
Ikinci yolda ve kizim 2 yasinda halen salliyorum uyumasi icin kollarım da derman kalmiyor ayyy.
Ben yaklaşık 10 ay ikea beşiği yatağımın yanında tutmayı planlıyorum çünkü yaklaşık 9-10 aylık olduktan sonra gece emmelerini kesmek gerekirmiş sadece su veririm kalkarsa o süreçte . Sonra aynı beşiği farklı bir odaya tasicam. Zaten yatak seviyesi de ayarlaniyo farklı odaya aldığımda yatağın bir tarafını yine açık bırakırım alt seviyede Montessori yatak gibi kullanırım 3 yaşlarına kadar sonrasına da sonra karar veririm.Ben aslında 6 7 ay yanımda yatması için istiyorum fiyatında uygun. Odası olacak zaten montessori yatak alacağım ama napsam kararsız kaldım
Sallanan bişi almak daha mantıklı o zamanHic sallamadan nasil uyuyor peki?