İkbal Gürpınar'ın boşanma davası açtığı eşi: Vücuduma makas dayadı, evden kovdu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://t24.com.tr/haber/ikbal-gurpi...-esi-vucuduma-makas-dayadi-evden-kovdu,313950
"Fikirlerime değer vermiyor, aşağılıyordu. Tembel ve korkak olduğumu söylüyordu"
page_ikbal-gurpinarin-bosanma-davasi-actigi-esi-vucuduma-makas-dayadi-evden-kovdu_036810750.jpg

Sunucu İkbal Gürpınar'ın şiddet gerekçesiyle boşanma davası açtığı eşi Emre Ermiş:sessizliğini bozdu. Ermiş, "Vücuduma makas dayadı, evden kovdu" iddiasında bulundu.

Makaron'da yer alan habere göre, Gürpınar eşi Emre Ermiş’e boşanma davası açıp ‘Beni iffetsizlikle suçladı, dövdü’ diyerek mahkemeden koruma talep etmişti. Korunma talebi kabul edilince Emre Emiş karar itiraz etti. Cevap dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

"Gürpınar rol icabı kısa bayılmalar, kısa kıskançlık krizleri ve öfke nöbetleriyle bana psikolojik şiddet uyguladı. Bir gece saat 01.00’de aldığı makası vücuduma dayayıp ittirerek öldürmekle tehdit etti. Evden kovulduktan iki gün sonra özür dileyerek tekrar eve çağırdı. Fikirlerime değer vermiyor, aşağılıyordu. Tembel ve korkak olduğumu söylüyordu. Entelektüel açıdan kendini benden üstün görüyordu."

Emre Ermiş’in dilekçesinde, ‘İkbal Gürpınar’ın uyguladığı şiddetin dozu ve bana herkesin önünde attığı fırçalar, tehditler için biz koruma talep etsek kesin reddedilir’ dedi.

Geçen pazar Evrim Akın evine konuk olmuştu.
Bu kadın bana Safiye Soyman'ı anımsatıyor nedense.
Son derece itici ama medyatik.

valla tv de bi kaç yapmacık ötesi kadın var bu da onlardan biri, üstelik sevimsiz, çok sevimliyim triplerinde bi de

Ramazanda beraber iftar yaptik bende yapmacik oldugunu dusunuyordum ama kadinin tarzi bu kamera olmayincada ayni Allah hayirlisini versin Bu devirde evli kalmak buyuk zanaat oldu.Iyi ile karsilasmak sans oldu.
Zannetmiyrm dogru oldugunu

Yorumlar. :KK45: Hiç mi seveni yok bu kadının ya hu? :KK45::KK45: Yalnız anlatılanlar gerçekten yaşanmışsa adama cidden acıdım.

Bu kadin bencocukken limon kabugu programi yapiyordu cok duzgun bir insandi o donemde kayserili zengin bir is adami ile evlendi sonra gordum delisi oldu zaten onuda bosamis

Bana cok itici ve yapmacik geliyor.
Kollarini dirseklerine kadar sivaya sivaya dar kiyafetlerle gozlerini uzaklara diker tesetturun faziletlerini paylasirdi televizyonda. Yapmacik nidalari, ilgi ceken kahkahasi, abartili mimikleri cok itici.

Evrim Akının programında izlemiştim. Çok baskın bir karaktere benziyor. Oğluda kendi de çok şımarık. Eşi sessiz sakin birine benziyor du git diyor gidiyor,gel diyor geliyor. Tabiki ailesinin içini bilemeyiz. Kim kime şiddet uyguladı. Alıştık artık ünlülerin evlenip ayrılmasına tepki bile vermiyoruz.

X