• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikametgah değişikliği

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar bulunduğum ilçede başka bir eve taşındım.Eski evimde komşum olan bir bayan(şu anda küstük konusmuyoruz) benimle aynı daireye aldırmıştı kaydını . Kendi evine yapılmıyordu cunku o ara da oy kullanmak için öyle yaptı aramız iyi olunca bir şey demedim ben de. Şimdi.ben yeni evime aldıricam kaydımi ama o kişi eski ev arkadaşım görünüyor ya onun imzasına vs.ihtiyacim var mi ? Hiç muhatap olmak istemiyorum kızlar kafama takildi

Son düzenleme:
Şimdi den sonra yazdıklarınızı anlayamadım? O da mı kaydını aldırmış yeni eve? Soyisim aynı değilse evli değilseniz çocuğunuz değilse otomatik ikametgah değişikliği olmaz diye biliyorum

Yeni evde kim oturacaksa, sadece o kişi adres bildirimi yapacak, arkadaşınızla muhatap olmanızı gerektirecek bir durum yok.

Kızlar bulunduğum ilçede başka bir eve taşındım.Eski evimde komşum olan bir bayan(şu anda küstük konusmuyoruz) benimle aynı daireye aldırmıştı kaydını . Kendi evine yapılmıyordu cunku o ara da oy kullanmak için öyle yaptı aramız iyi olunca bir şey demedim ben de. Şimdi.ben yeni evime aldıran kaydını ama o kişi eski ev arkadaşım görünüyor ya onun imzasına vs.ihtiyacim var mi ? Hiç muhatap olmak istemiyorum kızlar kafama takildi
Yok

Şimdi den sonra yazdıklarınızı anlayamadım? O da mı kaydını aldırmış yeni eve? Soyisim aynı değilse evli değilseniz çocuğunuz değilse otomatik ikametgah değişikliği olmaz diye biliyorum
Kusura bakmayin telefondan dolay8 yanlış yazmışım düzelttim.simdi yeni bir eve aldırcam ben kaydımı onun imzası vs.gerekli mi.? Diye sormak istedim

Kusura bakmayin telefondan dolay8 yanlış yazmışım düzelttim.simdi yeni bir eve aldırcam ben kaydımı onun imzası vs.gerekli mi.? Diye sormak istedim
Ne kusuru canım olabilir yanlışlık,
Hayır önceki msjda yazdığım durumlar dışında siz istediğiniz yere alabilirsiniz, ona sorup onay almanız gerekmiyor.

Hayır sizle onun alakası yok. Daha önce 6 kez ikametgah adresi değiştirmiş biri olarak soyluyorum:)

Kızlar bulunduğum ilçede başka bir eve taşındım.Eski evimde komşum olan bir bayan(şu anda küstük konusmuyoruz) benimle aynı daireye aldırmıştı kaydını . Kendi evine yapılmıyordu cunku o ara da oy kullanmak için öyle yaptı aramız iyi olunca bir şey demedim ben de. Şimdi.ben yeni evime aldıricam kaydımi ama o kişi eski ev arkadaşım görünüyor ya onun imzasına vs.ihtiyacim var mi ? Hiç muhatap olmak istemiyorum kızlar kafama takildi

yeni eve kim geçecekse o kişinin kaydı alınacak.

biz evlendik ben nüfusa gittim sonuçta ailemle yaşıyordum

eşimin de olmasını istediler o da gelecek dediler

Back
X